KERESKEDŐI HAVI DÍJAS CSOMAGOK!

Jelenlegi kedvezményes havi díjas csomagjaink, kizárólag kereskedői profilla regisztrált felhasználók számára elérhetők.

 

A csomagok havi díja minden hónap elsején kerül kiszámlázásra, a pontokat kizárólag a számla kifizetése után tudjuk feltölteni a profilodba.

  1. CSOMAG: AlmaStandard 10.000Ft/hó - (300Ft/hirdetés) - 15.000 iPontot írunk jóvá minden hónap elsején a HasznaltAlma kereskedői  profilodban! MEGRENDELEM
  2. CSOMAG: AlmaKiemelt 20.000Ft/hó - (450Ft/hirdetés) - 25.000 iPont/hó, minden új és megújított apróhirdetés 1 hetes kiemelése a főoldalon! MEGRENDELEM
  3. CSOMAG: AlmaPro 30.000Ft/hó - (330Ft/hirdetés) - 45.000 iPont/hó, minden új és megújított apróhirdetés 2 hetes kiemelése a főoldalon! MEGRENDELEM
  4. CSOMAG: AlmaProPlusz 40.000Ft/hó - (330Ft/hirdetés) -  60.000 iPont/hó, minden új és megújított apróhirdetés 3 hetes kiemelése a főoldalon! MEGRENDELEM

Teljesen automatizál csomagjaink.

A webshop-al rendelkező kereskedők 100db legfirssebb termékét a rendszerünk automatikusan átveszi a HasznaltAlma.hu weboldalára, folyamatosan figyeli a weshop-ban történt változásokat amit 24h-kén szinkronizál a két oldal között. Minden friss hirdetés bekerül kereskedői és új termékek kategóriákba. Minden friss hirdetés 1 heti kiemelést kap a HasznaltAlma főoldalán. Minden hirdetést 45 naponta automatikusan frissítünk.

A csomagokhoz kapott iPontokat teljes egészében el lehet költeni a hirdetések automatizált, folyamatos kiemelésére a főoldalon, vagy a hirdetések folyamatos elöltartására.

  1. CSOMAG AlmaAut 50.000Ft/hó - 60.0000 iPont/hó, maximum 100db automatikus hirdetés feltöltés a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés kiemelés a főoldalon és elöltartás! MEGRENDELEM
  2. CSOMAG AlmaProAut  100.000Ft/hó - 120.000 iPont/hó, maximum 100db automatikus hirdetés feltöltés a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés kiemelés a főoldalon és elöltartás! MEGRENDELEM

Kereskedői profillal regsiztrált felhasználóknak 100db aktív apróhirdetése lehet egy időben az oldalon. 

A főoldalon az apróhirdetések folyamatosan váltakozó (random) sorrendben jelennek meg!

Az 1.-es és 2.-es Csomagok 1 hónapos próba idő után 3 hónapra előre kerülnek kiszámlázásra.

Ezek a  kereskedői csomagok havi díj kötelesek, de a havi díj teljes egészében felhasználható, több hirdetés feltöltésére, kiemelésére vagy a HasznaltAlma FaceBook oldalán és FaceBook csoportjaiban történő kiemelésére.

Jelenleg több mint 150.000 felhasználót érünk el a FaceBook oldalunkon és csoportjainkban ahol megjelenítjük a kiemelt kereskedői hirdetéseket.

A HasznaltAlma.hu  weboldala jelenleg a leglátogatottabb, a magyarországi Apple termékekkel és apróhirdetésekkel foglalkozó weboldalak között.

Ezért fontos megjegyezni, hogy a hirdetések a magyarországi piacon rendkívül sok releváns felhasználóhoz jut el, így megkönnyítve a termék értékesítését. 

A HasználtAlma weboldalán üzleti profillal regisztrált hirdetőknek, egy apróhirdetés elhelyezése 500 iPont, ITT lehet bővebben olvasni az oldal szabályzatáról. Ha rendszeres hirdető vagy  az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik csomagunkat!

Azok a kereskedők akik banner hirdetést, vagy PR anyag megjelenést szertnének az oldalon itt olvashatnak bővebben a Médiaajánlatunkról.

Amennyiben kérdésed van keress minket nyugodtan e-mailben  vagy telefonon: +3630 393 5316
 

HasznaltAlma™

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.

MentésMentés