Vége az Apple Watch üzleteknek

Apple Hírek   |   2018.04.21 - 18:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   3810
21. ápr Vége az Apple Watch üzleteknek

Bezár az utolsó almás okosóra üzlet.

A 9to5mac értesülései szerint május 13-án bezár az utolsó üzlet, amelyet az Apple az okosóráinak dedikált. A tokiói Sindzsuku kerületben található óraüzlet 2015-ben, az első Apple Watch indulásával egyszerre nyílt. Ezen kívül két másik külön az óráknak szentelt boltja volt az Apple-nek, de a londoni és a párizsi üzletek kapui már 2017-ben bezárultak.

A sindzsukui Watch üzlet nem csak termékpalettában, de dizájnban is eltér a megszokottól. Az Apple boltokra jellemző világos, élénk beltérrel ellentétben a tokiói üzletet egy elegánsabb, teljesen sötét külsővel ruházták fel. A termékek kiállítására és kipróbálására kihelyezett asztalok így komoly kontrasztban jelennek meg a bolt többi részétől.

Ezzel egyben a Sindzsukui óraüzlet volt az utolsó hely, ahol az odaérkezők megcsodálhatták az eredeti, 18 karátos arany Apple Watch Editiont. A bolt készlete mostanra teljesen elkelt, köszönhetően a múltheti hatalmas leárazásnak. A kezdetben több mint 10 000 dollárért árult okosórákhoz alig több mint 700 dollárért juthattak a vásárlók.

Az üzlet bezárásában komoly szerepe lehet annak is, hogy az Apple majdnem ugyanitt nyitotta meg nemrég a legújabb üzletét is. A vállalat új dizájnvonalát követő sindzsukui üzletben az Apple összes terméke megtalálható, ráadásul számos programmal fogadják az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése