Új Kerámia Apple Watch várható 2019-ben・Watchlabor

Almás Pletykák   |   2019.02.18 - 11:56   |   Írta: Ca$h   |   3493
18. feb Új Kerámia Apple Watch várható 2019-ben・Watchlabor

Mégiscsak lesz új kerámia Apple Watch?

Az Apple új iPad prók, iPad minik és egy új designnal rendelkező kerámia Apple Watch bemutatását tervezi 2019-ben, mondta egy jól informált Apple elemző most vasárnap.

A TF Internatioanl Securities elemzője Ming-Chi Kuo mondta egy belsős előadáson, hogy az Apple új modellek bevezetését tervezi, új iPad pro modellek várhatóak továbbfejlesztett, erősebb processzorokkal, míg hasonlóan erős iPad minikre is számítani lehet. Az Apple 2015 óta nem nyúlt hozzá a közkedvelt iPad minikhez, a 4-es volt az utolsó modell, ezzel elhanyagolva és elkeserítve a minik rajongóit, akik kezdetektől fogva az alacsonyabb ár és kompakt kinézet kedvelői voltak.

Az olcsóbbnak számító 9.7-es alap iPad-et utoljára 2017-ben hozták piacra, ennek a mérete most valószínűleg 10.2-re fog nőni, amivel majdnem eléri a 2017-ben alap méretűnek számító kisebbik (10.5) iPad prot. A tavalyi év modelje kapott Apple Pencil támogatást, de továbbra is a prók háta mögött maradt a lightning csatalkozóval USB-C helyett, illetve a TouchID-vel FaceID helyett. A teljesítménye is alacsonyabban lett tartva, míg a kijelzőjéből hiányoztak olyan képességek, mint a ProMotion vagy a TrueTone. Ezekre azért volt szükség hogy alacsonyabban tudják tartani az árfekvést.

Az új kerámia borításos designt valamikor ebben az évben fogja piacra dobni az Apple, ezzel együtt több ország kap majd EKG támogatást is. A kerámia Watch ötletét egy ideig hanyagolták amikor kijöttek a series 4-el, ennek több oka is lehetett, egyrészt ugye nem voltak valami jók a régi eladások, az előállítás túl drága volt, illetve az is lehet hogy még nem érezte szükségét a Apple kijönni vele. De idén több mint valószínű, hogy a series 4 is kapni fog ilyen borítást, ami a hagyományos alumíniumnál sokkal jobban bírja a gyűrődést, kevésbé karcolódik és jóval elegánsabb összehatása is van.

AppleInsider

 

 


Kommentek megjelenítése