Új képet töltött fel az Apple az AirPowerről

Apple Hírek   |   2019.03.22 - 17:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   3057
22. márc Új képet töltött fel az Apple az AirPowerről

Új AirPower fotó is érkezett az AirPods frissítéssel.

A szemfüles forráskód-kutatók egy újabb AirPower képet találtak az Apple weboldala mögött. Az eddig nem látott fotón az új vezeték nélküli töltős AirPods tok, illetve egy iPhone XS tölt egyszerre a napokban várt töltőn.

Mivel a fotót úgy töltötték fel az Apple szerverére, hogy azt az átlagos böngészők nem látják az oldalon, így a 9to5Mac amerikai szaklap egyenesen a szerverről töltötte le a képet. Ezután megvizsgálták a forrást, és belőtték, hogy pontosan hol pózolna együtt az AirPods, az AirPower és az iPhone XS. Bizonyára így mutat majd az almások weboldala azután, hogy hivatalosan megérkezik a három eszköz vezetékmentes töltésére is alkalmas padja.

Korábban is láthattunk hasonló fotót az Apple weboldalán. Akkor egy iPhone X feküdt az AirPods tokja mellett, némileg különböző interfésszel, mint a most látható XS-é. A különbség, hogy az iPhone X-es fotónál még szerepelt a kijelzőn az idő is, illetve, hogy az AirPods tokot ezúttal Charging Case-ként tüntették fel, míg a XS-es fotón már AirPods Case az új megnevezés.

Számítunk rá, hogy az AirPower a napokban megérkezik az Apple weboldalára, így ha a közeljövőben leállást olvasunk az Apple főoldalán, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy perceken belül felkerül az új vezeték nélküli töltő.

Az Apple egyébként számos terméket frissített a közelmúltban, kezdve az iPadekkel, majd az iMac-ekkel, és két napja az AirPods-szal. Bízunk benne, hogy nem a vezeték nélküli füles volt az utolsó termék, amit az év első felében update-el az Apple, hanem érkezik a mostanra várt AirPower is, és némi egyéb meglepetés. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése