10. aug Csak MA Akár 20% Kedvezmény Az iGlass-nél!

Csak MA Akár 20% Kedvezmény Az iGlass-nél!

Tippek és trükkök           2018.08.10 - 00:15           Írta: H.A           13592

Csapj le most a kedvenc iPhone-kiegészítőinkre!

Emlékszel még, amikor megírtuk, miért az iGlass üvegfóliákat és tokokat tartjuk a legjobbnak Magyarországon? Vagy arra, hogy még le is teszteltükőket? (Lemaradtál? Olvasd el itt az összes róluk szóló cikket!)

Ha azóta szemezel velük vagy csak újra betáraznál, MOST itt a lehetőség: az iGlass kizárólag a mai napon akár 20% kedvezményt biztosít prémium kijelző- és hátlapvédő termékeiből!* Úgy gondoljuk, ezt az egyedülálló lehetőséget egy almásnak sem szabad kihagynia, hiszen így rendkívül kedvező áron biztosíthatjuk be iPhone-unk teljes körű védelmét – mindezt 100, vagy akár 110%-os kijelzőcsere-garanciamellett.

Hogyan veheted igénybe a kedvezményt?

A vásárláshoz nincs más dolgod, mint ellátogatni az iGlass weboldalára, majd kiválasztani a számodra legmegfelelőbb kiegészítőt, valamint az iPhone-od típusát. A kedvezmény automatikusan életbe lép a rendeléskor, azonban ne feledd: csak ezen az egy napon át tart, ezért érdemes gyorsnak lenni!

A kiemelkedő minőségű iGlass fóliákról és tokokról minden további információ elérhető honlapjukon, de bátran kérdezhetsz tőlük Facebookvagy Instagramoldalukon is.

Ne maradj le – mi szóltunk!

*Az akció limitált és kizárólag ma (2018. 08. 10.) vehető igénybe!
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
19. okt

Két új iPhone XR bemutató érkezett – videó

Apple Hírek

Bemutatkozik az idei "olcsó", színes iPhone.

Bővebben

19. okt

Így válhat a hasznodra a Siri Shortcuts

Apple Hírek

A legnépszerűbb alkalmazások már kezdik kibontakoztatni a Shortcuts-ban rejlő lehetőségeket. Lássuk, hogy mikre képesek a "Rövidítések".

Bővebben