Hogyan rakhatunk mappát a mappába

Tippek és trükkök   |   2016.05.16 - 19:41   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   9214
16. máj Hogyan rakhatunk mappát a mappába

Ezzel az egyszerű trükkel mappákat helyezhettek el a mappáitokon belül!

Talán ez az egyik legnépszerűbb hiba, ami gyakran megtalálható az iOS-ban. Sokan, köztük én is szeretem és hasznosnak találom, mivel rengeteg mappám van és azokat egybe bele tudom rakni.
Azoknak az embereknek, akiknek a főképernyőjük zsúfolt vagy csak szeretnék kipróbálni ezt a trükköt, most megmutatjuk, hogyan tehetik meg! Ez a hiba nem csak, hogy 9.3 és 9.3.1 alatt elérhető, de még a 9.3.2 legutolsó bétájában is működik, szóval nagy az esély rá, hogy a végleges 9.3.2 verzióba is működni fog!
Egyszerűen csak fogjuk meg azt a mappát, amit egy másikba akarunk helyezni és húzzuk rá egy kicsit a másik szélére! Ezután kezdjük el nyomkodni a másik mappát, amíg rajta tartjuk. Ha mindent tökéletesen csináltunk, egyszer csak megnyílik a mappa és már bele is helyezhetjük. Ennyi lenne. Ugye, hogy egyszerű?
Az Apple-nek lassan tudomásul kell vennie, hogy az emberek szeretik személyre szabni készülékeiket, szóval egyre többet kell, hogy engedjenek. Erre szolgált eddig a Jailbreak, de az jelenleg csak a 9.1-hez érhető el. Reméljük az iOS 10-ben erre már sokkal több lehetőségünk lesz..

Forrás: iphonehacks.com


Kommentek megjelenítése