Ebben a mobilban van a világ legjobb kijelzője

Tesztek   |   2018.08.15 - 08:47   |   Írta: L Ferenc   |   11887
15. aug Ebben a mobilban van a világ legjobb kijelzője

Lássuk, hogy a kijelző fronton mértékadó szervezet szerint melyik az aktuálisan legjobb kijelzős készülék!

A DisplayMate nem tesz mást, mint időről időre előrukkol a legújabb mobilokban lévő kijelzők rendkívül alapos, laboratóriumi tesztjével. A független szervezet ezúttal a néhány napja bejelentett Samsung Galaxy Note9-et vette górcső alá, és végül arra a következtetésre jutott, hogy ebben a készülékben található a mobil iparág valaha készült legjobb kijelzője.

Ezen tulajdonképpen már meg sem lepődünk, ugyanis a Note 4 óta a dél-koreai gyártó mindegyik cerkás phablete hasonlóan jól szerepelt a DisplayMate tesztjeiben. A Note9-be szerelt 6,4 colos képátlójú Super AMOLED panel 2960x1440 pixeles felbontással, 516 ppi pixelsűrűséggel és 18,5:9-es képaránnyal rendelkezik. 

A DisplayMate sohasem mért még olyan alacsony tükröződést, mint a Note9 kijelzője esetében, nem mellesleg pedig soha nem készült még olyan mobil kijelző, mely ennyire színhű és ennyire kontrasztos lett volna. Az új panel ezenkívül az 1050 nites csúcsfényerejével, illetve nagy betekintési szögeivel is képes volt maradandót alkotni. 

Érdeklődve várjuk, hogy a jövő hónapban érkező három új iPhone hogyan teljesít majd a DisplayMate tesztjeiben.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése