08. márc Mindent legyorsuló új csúcsmobil érkezik

Mindent legyorsuló új csúcsmobil érkezik

Tesztek           2018.03.08 - 10:49           Írta: L Ferenc           7043

A OnePlus idei csúcskészüléke várhatóan a komplett konkurenciát a falhoz fogja állítani nyers erő tekintetében.

Az iPhone X-be szerelt A11-es chipset elképesztően jól sikerült, olyannyira, hogy eddig egyetlen riválisának sem igazán sikerült legyorsulnia a sebességtesztekben. Most azonban feltűnt a színen a OnePlus 6 egyik korai prototípusa, mely új rekordot ért el a rendkívül népszerű AnTuTu tesztben.

Az eddigi rekordot az a március végén leleplezendő Xiaomi Mi Mix 2S tartotta, mely nemrégiben közel 274 ezer pontot virított az említett sebességtesztben. A OnePlus 6-nak most sikerült még ezt is megfejelnie: a várhatóan júniusban bemutatkozó kínai high-end készülék több mint 276500 pontot zsebelt be az AnTuTuban.

Az igen jó ár/érték arányúnak ígérkező sikervárományos OnePlus 6 motorházteteje alatt a Qualcomm idei csúcskategóriás chipsete, a nyolcmagos Snapdragon 845 rejtőzik, ami 8 GB RAM társaságát élvezi. A OnePlus 6 érintőkijelzője várakozások szerint még a tavalyi OnePlus 5T kijelzőjénél is hosszúkásabb, konkrétan 19:9 képarányú lesz.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
17. júl

Az Apple is segíti a nők oktatását

Apple Hírek

Az Apple a Malala Alapítvánnyal közösen tesz azért, hogy ott is minőségi oktatást kaphassanak a nők és fiatal lányok, ahol eddig erre nem volt lehetőségük.

Bővebben

17. júl

Találd meg egyszerűbben a kedvenc használt Almád!

Apple Tippek és trükkök

Új szűrők segítenek a keresésben, továbbá megérkezett a bankkártyás fizetés is!

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben