Véletlenül szivárgott ki az Instagram új funkciója

Tech Hírek   |   2018.12.27 - 23:02   |   Írta: ARPII   |   5345
27. dec Véletlenül szivárgott ki az Instagram új funkciója

Páran már horizontálisan is lapozgathatják a képmegosztót.

Sajnos a Facebook az Instagramot sem kíméli a felesleges és értelmetlen frissítésektől. Most pedig néhány felhasználó megpillathatott egy fejlesztés alatt álló kezelőfelületet, amit az Instagram véletlenül adott ki. Itt a már megszokott vertikális, fel-lecsúsztatás helyett horizontálisan válthatunk a posztok között, Tinder stílusban. Így elsőre csak a felhasználónév és a kép/videó látható, amennyiben pedig szeretnénk látni a kommenteket, vagy hogy hányan like-olták a képet, az esetben rá kell nyomnunk a képre. Az emberek véleménye eléggé megosztó az új interfésszel kapcsolatban, de reménykedünk abban, hogy ez mint opció jelenik majd meg, és nem ez lesz az új felület.

 

Az Instagram azt nyilatkozta a TechCrunch-nak, hogy a széles körű frissítés megjelenése egy bugnak köszönhető, és nemsokára visszatér majd mindenkinek a megszokott dizájn.

Egy bug miatt, néhány felhasználó változást tapasztalhatott a felhasználói felületben a mai nap során. A hibát egyből javítottuk, így a hírfolyam visszakapta régi kinézetet. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Azonban ez nem zárja ki azt, hogy viszontlátjuk majd az Instagram horizontális felületét a jövőben. Amennyiben elegetek van már az Insta felületéből, a mostani frissítések után, akkor alternatívaként, még mindig ott van a PixelFed.

 

Forrás: HasználtAndroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése