A Snapchat esete az egymillió aláírással és Kylie Jennerrel

Tech Hírek   |   2018.02.24 - 20:00   |   Írta: N Marcell   |   2331
24. feb A Snapchat esete az egymillió aláírással és Kylie Jennerrel

A felhasználóknak nagyon nem tetszik az app frissített dizájnja.

Durván kiborította a Snapchat felhasználóit az alkalmazás újragondtolt dizájnja. A régi felületet visszakövetelő online petíció már több mint egymillió aláírásnál jár, a hatalmas szám mindössze pár nap alatt gyűlt össze. Természetesen a likevadászok is meglovagolták a hullámot, egy hamis tweet, ami 50,000 retweet után a régi dizájn visszatérését ígérte, egy szempillantás alatt másfélmillió megosztást csikart ki a mit sem sejtő twitterezőkből. 

Az új kezelőfelület alapja, hogy az összes, barátokkal kapcsolatos dolgot (snapek, storyk) egy oldalra zsúfolja össze, míg a különböző celebek tartalmának egy teljes oldalat ad. 

Update 1: 

A Snapchat hivatalosan is válaszolt az elégedetlen usereknek. A közlemény állítása szerint a frissítés célja, hogy könnyebben el lehessen érni azokat az embereket, “akikkel a legjobban törődünk”. Ezért pakoltak minden barátokkal kapcsolatos tartalmat az egyik oldalra, és az összes celebekkel kapcsolatosat a másikra. A Barátok oldal az idő folyamán a felhasználó igényiheihez fog igazodni - álítja a Snapchat. 

“A megújított Barátok oldal alkalmazkodik az igényekhez, és folyamatosan fejleszti magát. Ugyanez igaz a Felfedezés tabra, ami annál személyre szabottabb, minél többet használják.”

Bejelentették, hogy új funkciók érkeznek majd, melyek megkönnyítik a storyk, csoportos beszélgetések és feliratkozások közötti navigálást. Ezek mellett érkeznek a GIF-matricák is. Természetesen a petíció mellett sem mentek el szó nélkül: a vezérigazgató, Evan Spiegel kijelentette, hogy a 2018-as dizájnt semmiképp sem fogják visszaállítani a korábbira. 

Update 2:

Kylie Jenner sem elégedett a Snapchattel, ami rengeteg pénzébe került a közösségi média oldal tulajdonosainak. A valóságshowsztár Jenner Twitteren közölte, hogy már szinte egyáltalán nem használja a Snapchatet attól függetlenül, hogy “az volt az első szerelme”.

 

 


 

 

Miután megjelent a bejegyzés, szinte 

egy nap leforgása alatt 1,3 MILLIÁRD dollárral csökkent a Snapchat tőzsdei értéke.

Ez is megmutatja, mekkora hatalommal is bír valójában a Kardashian-klán.

Ti használjátok még a Snapchatet?

Forrás: AppleRider/9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése