Mennyit fizetnétek egy SIM-kártyás Apple Watchért? [szavazás]

Tech Hírek   |   2017.08.17 - 16:04   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   2262
17. aug Mennyit fizetnétek egy SIM-kártyás Apple Watchért? [szavazás]

Remélhetőleg nem lesz méreg drága a legújabb Apple Watch.

Múlthéten már a Bloomberg megszellőztette, azóta már a KGI híres elemzője, Ming-Chi Kuo is megerősítette, hogy az idei év utolsó negyedévében érkezne az új Apple Watch LTE támogatással. Sokak szerint radikális változás várható majd a dizájn terén, de Kuo erre rögtön rá is cáfolt, márpedig amit ő mond az szentírás.

Valószínűleg az új iPhone 7S-sel és iPhone 8-cal  karöltve mutatnák be az új almás okosórát is, elvégre, minek csinálnának neki egy külön eseményt. Egy biztos: régóta áhított fícsőr a SIM-kártyával felszerelhető óra, hogy az ne ragaszkodjon annyira telefonjainkhoz és önmagukban is használhatóak legyenek, bármerre is jár az ember a készüléke nélkül.

Persze ez több problémát fölvet. Többé nem csak az óra árát kéne kicsengetnünk, de egy újabb előfizetést kéne fizetnünk a szolgáltatóknak, ami megint csak egy plusz költség, ha nem lenne már így is elég a méreg drága készülékek ára. Természetesen az vitathatatlan, hogy egy órával nem lehet annyi netet fogyasztani, mint egy okostelefonnal, ezért nem is kell végtelen adatforgalmú előfizetést vásárolnunk. Ezen kívül, ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor érkezik a SIM-kártya nélküli modell is, csak akkor kérdem én, mi újdonság lesz abban, ha ez lesz a nagy újítás?

 

 

 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikk:   




Kommentek megjelenítése