Így fest az Apple Watch új Theater Mode-ja

Tech Hírek   |   2017.01.31 - 17:49   |   Írta: SzavaRicsi   |   2369
31. jan Így fest az Apple Watch új Theater Mode-ja

Már videó is készült az almás okosóra új funkciójáról.

Az Apple a minap tette elérhetővé a fejlesztők számára a watchOS 3.2 első béta verzióját, amellyel betekintést nyerhetünk az új Theater Mode-ba.

A funkció elsődleges célja – ahogyan a nevéből is kiderül -, hogy színházi/mozis környezetben ne zavarjuk vele a körülöttünk levőket. A Theater Mode bekapcsolásával az okosóra lenémítja magát, és hatástalanítja az „Emelés az ébresztéshez” (Raise to Wake) funkciót, hogy az ne villanjon fel minden kézmozdulatnál.

Mivel az átlag felhasználó számára még nem elérhető a Theater Mode, így jelenleg csak videókból tudhatjuk meg, hogy hogyan néz ki az újítás. A MacRumors szerencsére máris közzétett a dologról egy rövid kis bemutatóvideót.

A Theater Mode az Apple Watch képernyőjének aljáról felhúzható Control Centerből érhető el. A némaság mellett a felhasználó továbbra is megkapja az értesítéseit, viszont így már csak „haptikus” zaklatásra képes az okosóra.

A Raise to Wake funkció kilövésével a Watch képernyőjének életre keltéséhez még mindig elég egy érintés, vagy segítségül hívhatjuk a Digital Crown-t.

A Theater Mode-ot is tartalmazó watchOS 3.2 végleges megjelenésére valamikor március környékén számíthatunk.

Kapcsolódó cikk:
Jön a Theatre Mode Apple Watch-ra!



Kommentek megjelenítése