Babaszívhang figyelő

Tech Hírek           2014.03.31 - 07:22           Írta: Pausch Rita           834

bellabeat

Újabb érdekesség, hogy mire képes az iPhone készülék (némi segítséggel)! A Bellabeat cég egészen különleges dologgal gondolt a nőkre és főleg a leendő édesanyákra. Lehetővé tették, hogy az iPhone magzati szívmonitorrá váljon. Nem kell hozzá más, hogy a bébi szívhangja hallhatóvá váljon, csak a Bellabeat készülék, egy iPhone, a Bellabeat alkalmazás és a kismama.

A Bellabeat eszköz egy audio kábellel csatlakozik a telefonhoz, hanghullámokkal megtalálja a baba szívhangját, majd az alkalmazás rögzíti azt. Az app ezen kívül külön jegyzi a baba percenkénti szívdobbanását és egyéb adatok tárolására is lehetőség van, mint például a rúgások száma, vagy a magzat súlyának a változása.

BellabeatApp

Sőt, az alkalmazás nemrég átesett egy frissítésen is. Most már a leendő édesanyák terhességi feljegyzéseket is készíthetnek a mentális és fizikai változásaikról és a baba fejlődéséről. A frissítés legnagyobb újdonsága a hangulat feljegyzés, ami a mamánál akár a terhességi depresszió első jeleit is érzékeli és, mivel ez más betegségekhez is vezethet, ezért kiemelten fontos figyelni rá és korán felismerni.

Természetesen az app fejlesztése még mindig folyik, mert a Bellabeat cég szeretné, ha további egészségügyi adatok feljegyzésére is képes lenne, mint például a vérnyomás, a táplálkozás vagy az aktivitás.

129$ dollárért dobták piacra a készüléket az Egyesült Államokban, de nem találtam adatot, hogy mennyiért lehet megvásárolni Európában, pedig tavaly ősztől már itt is kapható az egyébként zágrábi cég terméke.

http://youtu.be/W7rM6PAvycg

HasznaltAlma.hu
Hozzászólások

Több Apple hír
21. júl

Még mindig nincs vége a Samsung lejárató kampányának

Tech Hírek

Nem veszik észre, hogy magukból is hülyét csinálnak.

Bővebben

21. júl

Rejtélyesen eltűnt a program, ami megmutatja az új MacBookok hibáját

Tech Hírek

Az Apple és az Intel így leplezi a hibát, vagy csak pontatlanságról van szó?

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben