A Svájci Luxus óra forgalmazók már most támadják az Apple-t az iWatch miatt.

Tech Hírek   |   2014.03.31 - 19:17   |   Írta: Zoltan C   |   735

Még itt sincs az iWatch, a luxusóra piac szereplői máris nekimentek az Applenek

hublot-2

Jean-Claude Biver, a Louis Vuitton Moet Hennessey konglomerátum óra és ékszer divíziójának elnöke azzal vádolja kedvelt tech cégünket, hogy a Hublot svájci óragyártótól próbálnak elcsábítani alkalmazottakat - a Hublot pedig a már említett cégcsoport tagja.

Biver állítása szerint látta is azokat az e-maileket, melyekben az Apple próbálta elhalászni leányvállalata dolgozóit. Továbbá igyekezett leszögezni azt is, hogy egy munkatárs sem hagyta el a céget az Apple kedvéért.

A témában Nick Hayek, a Swatch vezérigazgatója is elejtett néhány érdekes információt. Nick elmondása szerint már hosszú ideje, gyakorlatilag az összes okosóra gyártásban érdekelt tech cég megkereste már őket, de egyelőre semmi értelmét nem látja a Swatch bármiféle együttműködésnek.

Érdekes álláspont Hayeké. Ugyanis a Swatch az eladások alapján a legjobban fogyó óra márka, a nyílt forráskódú Android Wear rendszerrel talán a még csak most formálódó piac nagyágyúivá válhatnának. Ez pont annyira kézenfekvő, mint hogy az Apple prémium márka lévén, értelemszerűen egy luxus óra márkával igyekszik együttműködni - még ha a hírek szerint, nem is a legetikusabb módon. Jóllehet, jelenleg csak sötétben tapogatózunk azzal kapcsolatban, hogy mit is várhatunk az Apple okosórájától.

HasznaltAlma.hu

Kapcsolódó cikkek: A svájci óragyártókat szemelte ki az Apple

Svájc hadat üzent az Apple-nek

Az Apple állítólag 21 millió dollárt fizettet a Svájci óra jogaiért!


Kommentek megjelenítése