Pillantás a jövőbe: ilyen lehet az Apple okosszemüvege

Almás Pletykák   |   2018.02.19 - 14:00   |   Írta: L Ferenc   |   2959
19. feb Pillantás a jövőbe: ilyen lehet az Apple okosszemüvege

Az Apple Glasses-re néhány évet még várnunk kell, de már most mutatjuk, hogy körülbelül milyen lehet majd a kütyü.

Nyílt titok, hogy az Apple a közeljövőben elő fog rukkolni egy saját fejlesztésű VR/AR eszközzel, és könnyen lehet, hogy ez az újdonság kapásból a falhoz állítja majd az összes, jelenleg forgalomban lévő rivális terméket. Iparági források szerint az Apple első ilyen jellegű fejlesztése technológiai fejlettség terén kapásból mintegy 3-5 évvel megelőzi majd a konkurenciát. 

A várhatóan Apple Glasses néven támadó, többféle szenzorral felvértezett készülékre azonban sajnos még sokat kell várnunk. Iparági források szerint az újdonság leghamarabb 2020-ban kerülhet forgalomba. Az iPhone-nál némileg nagyobb méretű, vezeték nélküli módon tölthető kütyüvel a várakozások szerint olyan feladatok is könnyen végrehajthatók lesznek, melyekhez most még elő kell vennünk a zsebünkből az iPhone-unkat.

A várakozások szerint egy vadonatúj, rOS (reality Operating System) nevezetű operációs rendszert futtató viselhető kütyü a designerek fantiáziáját is megmozgatja. Közülük az egyik, Martin Hajek így képzeli el a körülbelül 2 év múlva érkező és várhatóan a Quanta által gyártandó izgalmas Apple újdonságot:

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése