MyWeather・Watchlabor

Tesztek   |   2019.02.06 - 13:25   |   Írta: Ca$h   |   1760
06. feb MyWeather・Watchlabor

Ha unod már a beépített Weather appot.

Akkor bizony eljött a te időd. Hiszen váltani egy másik időjárást mutató programra nem valami nehéz dolog, lévén az appstore dugig van tömve jobbnál jobb és látványosabbnál látványosabb appokkal. Igaz valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindegyik más hőmérsékletet mutat és akkor most győzzük kitalálni vajon melyik a jó, melyiket szabad komolyan venni, melyik az amire mindig számíthatunk. A My Weather minőségére én leszek most a garancia, engem megvettek kilóra, lássuk hát miért.

Első körben ugye ha nem tudod, hogy az időjárást mutató app ami neked éppen tetszik pontos-e vagy sem, akkor lépjél fel szépen a magyar met.hu-ra, ott összeegyeztetve az adatokat pillanatok alatt ki fog derülni, hogy jók-e az adatok vagy sem. Nyilván ha nem, akkor hiába tetszik a design vagy a koncepció sajnos hanyagolni kell a dolgot. Ez nem jelenti azt, hogy a progi rossz, egészen egyszerűen csak túl messze vagyunk a készítőktől ahhoz, hogy korrekt adatokat közöljenek velünk. Az iPhone és Apple Watch beépített Weather programja megdöbbentően pontos egyébként, esetlegesen ahhoz is lehet mérni az adatokat. Csak sajnos egy idő után már kicsit unalmas, bizonyára szeretnétek már valami látványosabbat, izgalmasabbat kapni, vagy használni.

    

A My Weather nem csak pontos, hanem rengeteg fajta adatot közöl velünk, igény szerint értesítéseket is küld nekünk, mindehhez pedig több tucatnyi választható skin közül mazsolázhatunk. Illetve természetesen a választékot bővíteni is lehet némi ráköltéssel. Elképesztő mennyiségű beállítással találkozhatunk, teljesen kedvünkre perzonalizálhatjuk az Appe Watch változatot. Arról nem is beszélve, hogy nem csak az időjárást mutatja a, hanem tisztában lehetünk az aktuális öltözködési kódexel kapcsolatban, mutatja hogy mennyire erős a nap UV sugárzása, esetlegesen szükségünk van-e napozó krémre, ha igen akkor milyen erősségűre, azt is megtudhatjuk hogy ebben az időjárásban mennyi esélyünk van megfázni. Pontos adatokat olvashatunk a hold állásáról (éppen nemrég léptünk az új hold korába) ahogyan azt is láthatjuk mikor jön fel a nap és mikor megy le. Előre jelzéseket olvashatunk óránként, napokkal esetlegesen egy héttel előre, ahogyan szélirányt és természetesen a páratartalmat is látni fogjuk.

A My Weather egy szerethető, designos, igencsak hasznos és sokoldalú kis program, ki ne hagyjam a nagy kedvencemet; beállíthatjuk még azt is hogy teljesen véletlenszerűen változtassa a skineket, ennek köszönhetően gyakorlatilag teljesen megunhatatlan lesz a külsője. De a külső nem minden természetesen, cserébe viszont a belső is igencsak tartalmas és mindent megtudhatunk, amit ezzel a témával kapcsolatban csak tudni szeretnénk. Tegyetek vele egy próbát!

Szerintünk: 10/10

 

Az applikáció ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése