Frissítő, csajos, nyári tokok a melegben

AlmaBlogger   |   2017.06.24 - 14:23   |   Írta: Pausch Rita   |   5155
24. jún Frissítő, csajos, nyári tokok a melegben

Nyárra az iPhone-odnak is jár egy új ruha!

Végre itt a nyár, a szünidő, a nyaralás, a vízparti partik és fesztiválok végeláthatatlan sora. Nem állapot, hogy az iPhone-od ne burkold valami egészen új, a fesztiválos öltözeteddel tökéletesen passzoló szerkóba!

Az Incipio vagány tokjai között megtalálhatod az iPhone 7, de 6-os szériához is a trendeknek megfelelő darabokat.

A divaton kívül gondolj arra is, hogy nem árt védelem a telefonodnak, hiszen most nem csak az ütődéseknek, de még a napnak, sőt akár a víznek is ki van téve. Persze a víz az iPhone 7-nek már kisebb veszély, mint a megelőző modelleknek, de azért a tok így is hasznos.

Az Incipio új design kollekciójához a most szupertrendinek számító pálmalevelek mellett, kikölcsönözték a matyó hímzés motívumait is. Szóval kedvedre válogathatsz ízlésedhez, hangulatodhoz, vagy akár öltözködési stílusodhoz.  

Nyári csillagok, szexi rózsaszín kígyóbőr, virágos motívumok, flamingók, rózsák, flitterek, szívek, felhők, csillogó liliomok, az óceán vagy akár a hologramok… Bármi is inspiráljon, az Incipio szuper csajos, design kollekcióban garantáltan megtalálod. Sőt, még egyszerre több tokot is vásárolhatsz a különleges gyűjtő kiszereléssel. A weboldalukról 35 dolláros áron rendelheted meg az egydarabos tokokat. (Ja és a Galaxy-t használó barátnőidnek is elárulhatod, hogy hol vetted a garantáltan megirigyelt tokokat, mert ők is tudnak vásárolni a webáruházból.) 

Bővebb információ az Incipio weboldalán, itt: Incipio tokok.

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése