Limitált Karácsonyi Csomagajánlatok az iGlass-nél!

Tippek és trükkök   |   2018.12.09 - 20:12   |   Írta: H.A   |   4805
09. dec Limitált Karácsonyi Csomagajánlatok az iGlass-nél!

Együtt jobban megéri! Teljes védelem és Extra erős kábel akár 5500 Ft kedvezménnyel!

Az iGlass már gőzerővel készül az ünnepekre: most limitált, kedvezményes csomagajánlatokkal könnyítik meg a karácsonyi ajándékvásárlást!

Sokat írtunk (és tesztet is végeztünk) már arról, hogy miért is az iGlass kijelzővédői és tokjai a legjobb választás minden iPhone-osnak. Most pedig még jobban megéri - csomagban különleges kedvezménnyel szerezhetjük be prémium kiegészítőiket!

Az iGlass honlapján kétféle ajánlat közül választhatunk: az iGlass Gold csomag tartalma egy iGlass Pro üvegfólia és egy választható színű iGlass Case tok, amely természetesen biztosítja a fóliához járó kijelzőcsere garanciát is. Az iGlass Platinum csomagban pedig mindez kiegészül legújabb termékükkel, a törés- és csomósodásmentes iGlass Cable töltőkábellel. (Kattints IDE és nézd meg, mit gondolunk mi az ultra strapabíró kábelről!)

Nem túlzás, hogy a csomagajánlatok megkönnyítik a karácsonyt: a termékeket együtt vásárolva akár 5500 forint kedvezményhez is juthatunk! Arról pedig, hogy tökéletesen mutasson majd a fa alatt, a különleges ünnepi díszcsomagolás gondoskodik.

Kattints, nézz körül és csapj le most a csomagajánlatokra, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen aggódnod!

iglass.hu


Kommentek megjelenítése