Lenyűgöző felvételekkel érkezett a legújabb Shot on iPhone videó

Apple Hírek   |   2019.01.21 - 13:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   1619
21. jan Lenyűgöző felvételekkel érkezett a legújabb Shot on iPhone videó

Szamoába kalauzol ezúttal az Apple, hogy megmutassák, honnan érkeznek az NFL-es focisták.

Szamoában kapta elő az Apple a mobiljait, hogy leforogjon a legújabb Shot on iPhone kisfilm. A régóta futó reklámsorozat egyedüli célja, hogy az almás okosmobilok videós képességeit demonstrálja, szórakoztató vagy éppen tájékoztató, rövid kiadásokban.

A főszerepben Eddie Siaumau, egy helyi 17 éves sportoló, aki a szamoaiak életét, és sportos beállítottságát ismerteti. Mint kiderül, a szigeten lakók általánosságba véve erős fizikummal büszkélkedhetnek, így nem véletlen, hogy az itteni atlétáknak 56-szor valószínűbb, hogy az NFL amerikai fociligához vezet a karrierjük, mint a máshonnan érkezőknek.

 

 

A lencse másik végén, azaz az iPhone-ok mögött Steven Counts forgatta és rendezte a rövid filmet, aki gondoskodott róla, hogy a lehető legjobb felvételek kerüljenek a videóba. Mint észrevettük, igyekeztek kihangsúlyozni az új mobilok vízállóságát is, hiszen nem egy víz alatti felvétel színesíti a szamoai filmet.

Bővebben annyit tudhattunk még meg a technikáról, hogy a lélegzetelállító felvételeket egy iPhone XS lencséjén keresztül rögzítették, de jópár kiegészítő is segédkezett a videózásban. DJI Osmo Mobile 2-vel és egy Joby GripTight PRO-val stabilizáltak, a tökéletes árnyalatokhoz pedig előkerült a FiLMiC Pro alkalmazás és egy NiSi filtercsomag.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése