Zűrzavar az új Jailbreak körül, ne légy áldozat!

AlmaBlogger   |   2015.10.19 - 21:08   |   Írta: markov94   |   1229
19. okt Zűrzavar az új Jailbreak körül, ne légy áldozat!

Nem régiben jelent meg de máris nagy port kavart.

Ezt a cikket tulajdonképpen csak azért írom, mert a jailbreakes társadalom egy része nagy felfordulást csinál az oldalakon, fórumokon és nem értenek meg egy két alap dolgot a jailbreakkel kapcsolatban. Többen panaszkodnak arra, hogy sok jailbreakes app nem működik, bugos lett a telefonjuk, ostoba megoldásokról írnak, stb. Amikor azt mondom ne légy áldozat, akkor arra célzok ne légy az ostobák áldozata. Többször is említettünk már dolgokat a jailbreakkel kapcsolatban, de persze lehetetlen, hogy mindenki elolvassa azt. Szeretném összefoglalni néhány pontban a legnagyobb és legtöbbször látott problémákat és választ adni ezekre.

1- Nem működik a program amit letöltöttem, pedig rendesen jailbreakeltem.

Persze, hogy MÉG nem működik. Minden app fejlesztőjének időre van szüksége, hogy felfrissítse az alkalmazását az iOS 9-hez.

2- Összeomlott a telefonom a jailbreak miatt.

Nem a jailbreak miatt omlottál össze, hanem valószínűleg olyasmit töltöttél le,  amit nem kellett volna. Érdemes kerülni a nem hivatalos forrásokat.Töröld le amit legutoljára telepítettél.

3- Oda a garanciám ezért a f__ért!

A következő szoftverfrissítésnél letörli a jailbreaket automatikusan. Ha az nem elég gyors, akkor a pangu csapata összeállított egy Jailbreak remover-t. Ha már nincs rajta a jailbreak, a garancia él és virul.

4- Panguék semmit se tesznek, hogy jobb legyen a jailbreak.

Épp nem rég adtak ki egy frissítést ami számos bugot kijavít. Ha még van valami gondod, a Pangu hamarosan azt is kezeli. Amikor lesz frissítés, a lenti ikonok között kell frissíteni a cidyát. Türelem, Rómát sem egy nap alatt építették.


Kommentek megjelenítése