iOS 9 Jailbreak újdonságok!

AlmaBlogger   |   2015.10.01 - 21:49   |   Írta: markov94   |   1918
01. okt iOS 9 Jailbreak újdonságok!

Régen érkeztek hírek a Jailbreak állapotáról.

A Jailbreakerek már nagyon jól tudják,hogy az Apple az iOS 8.4.1-es verziójától lehetetlen a Jailbreak. Ez egy üres kút amiből nincs kiút még és szomjazunk. Ám bár ez nem teljesen igaz, ugyanis ih8sn0w már elért némi fejleményt jailbreak terén, ezért megváltoztatnám a korábbi kijelentésemet arra,hogy ez egy sós vízű kút. Ez sajnos azért van mert a hacker nem szándékozott nyilvánosságra hozni munkája eredményét, így hiába van jailbreak, mi nem kapunk belőle.

A jó hír viszont,hogy Pangu csapata felfedezett 3 új gyengeséget az iOS 9 szoftverében, amik hasznosak lehetnek a jailbreakhez. Korábban már jellemző volt a jailbreak-es csapatokra,hogy nem osztanak meg túl sok részletet, és mióta kiszivárgott ez a hír, még nagyobb csendben dolgoznak. Ez jó hír ugyanis ez azt jelenti,hogy valószínűleg jó úton haladnak a cél felé. Külön figyelemre méltó, hogy híreink szerint, most már megfizetik a hackerek munkáját, ami igencsak komoly motivációs löket. Azt hiszem a végére érdemes a legjobb hírt hagyni: 

Az összes jailbreak csapat hajlandó együttműködni a másikkal, ami a múltban nem mindig volt így. Alapvetően mindenki az iOS 9-re koncentrál, de néhány tag fontolgatja az iOS 8.4.1 feltörését is. Aki nem akart 9-re upgradelni de véletlenül felfrissítette a telefonját, most fellélegezhet. Fontos hangsúlyozni azonban, hogy semmi hivatalos információ nincs erről, pusztán nem megalapozatlan kiszivárgott hírek.

Forrás: besttechinfo.com


Kommentek megjelenítése