Ingyen Galaxy Buds járhat az S10 előrendelés mellé [UPDATE]

Tech Hírek   |   2019.02.13 - 06:18   |   Írta: H.A   |   2414

Elég gáláns ajánlat lenne a Samsungtól.

UPDATE: 

Nagyon gálánsak voltak a Samsungnál.

Korábban írtunk nektek arról, hogy a dél-koreai cég ingyen Galaxy Buds-ot adna az S10 és S10+ vásárlóknak. Most kiderült, hogy a hír igaz, sőt kis hazánk, Magyarország is beletartozik majd a szerencsés országok közé.

Amennyiben szeretnétek Ti is kapni egy ilyen remek fülest, az esetben nem kell mást tennetek, mint a promóciós időszak alatt egy promócióban résztvevő üzletben vásárolni egy S10-et vagy egy S10+-t, és az arra letöltött Samsung Members alkalmazásban igényelni a terméket, így lesztek rá jogosultak. Ezt pedig 2019. március 8-tól egészen március 31-ig tehetitek meg, vagy a készlet erejéig. Mi már elő is rendeltünk egy Galaxy S10+-t, így a megjelenés napján azonnal egy részletes teszttel fogunk jelentkezni.

Bár a Samsung még nem erősítette meg a hírt, de állítólag Galaxy Buds-ot adnának majd a Galaxy S10 előrendelések mellé. Sajnos nem jutna mindenkinek, ugyanis csak pár régióban élne ez az akció amit egyébként a Samsung még nem igazolt vissza, mindenesetre nagyon örülnénk ha nem csak pletyka lenne. Bizonyára sok vásárlót nyernének vele.

Az információ egyébként az ismert kiszivárogtatótól, Ishan Agarwal-tól érkezett:

 

 

Forrás: HasznaltAndroid

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése