Íme a legnagyobb szaklapok véleménye az új iPhone-okról

Apple Hírek   |   2018.09.22 - 20:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   5559
22. szept Íme a legnagyobb szaklapok véleménye az új iPhone-okról

Terítéken az új processzor, a kamera, a kijelző és az egyéb apróságok, amik igazán kapóssá teszik az iPhone-okat.

Az iPhone XR, XS és XS Max indulása után az Apple összeszedte, hogy miként bókoltak a legnagyobb techlapok az új almás mobiloknak. Lássuk, hogy milyen véleménnyel voltak a legbefolyásosabb magazinok a 2018-as iPhone-okról:

Mashable:

A fejlesztett kamera hardver az A12 Bionic képfeldolgozó egysége és a Nerual Engine által közösen működtetett Smart HDR technológiával gondoskodik róla, hogy a kamerából és az utólagos képfeldolgozásból is a legjobbat kapjuk.

 

TechCrunch:

A processzor teljesítményével kapcsolatban a világ első 7 nm-es architektúrája meghozta gyümölcsét. Az iPhone XS benchmarkokon jól látszik, hogy inkább gyors laptopokkal érdemes összehasonlítanunk az eszközt, illetve hogy könnyedén felülmúlja az iPhone X teljesítményét.

 

Daring Fireball:

Az iPhone-ok nem versenyezhetnek az igazi fényképezőkkel a szenzor vagy a lencse minőségén. Közel sem állnak hozzájuk. A fizika törvényei egyszerűen ezt lehetetlenné teszik. De azok, akik ezeket a kamerákat gyártják, nem tudnak versenyezni az Apple-lel az egyedi szilíciumban vagy a szoftverekben, és a kameráik így nem versenyezhetnek az iPhone-okkal abban, hogy mindig ott van a szebünkben, illetve hogy folyamatosan biztosítják az internetelérést, hogy egyből megoszthassuk az alkotásaink. Hosszútávon a szilícium és a szoftver lesz a nyereséges.

 

The News York Times:

Az Apple lenyűgözően megoldotta, hogy anélkül növelték a kijelző méretét, hogy nagyobbá vagy nehezebben kezelhetővé tették volna a mobilt. Ezek a változások összességében lényeges javulást hoznak az iPhone-ok ergonómiájába és kényelmességébe.

 

Best Products:

Úgy találtuk, hogy az iPhone Xs és Xs Max tökéletes összhangját kínálja a dizájn, a szakértelem, az iparág legjobb teljesítménye és az intuitív kezelőfelület, na meg a felhasználói élmény kényelmének.

 

Hypebeast:

Jó érzés, hogy végre van egy eszközünk, amit a sebességre optimalizáltak. Az idő, ami alatt megnyitok egy alkalmazást, meghatározza, hogy elfelejtek-e egy ötletet vagy sem. Az iPhone XS Max-szal gyorsabban végezhetem a feladatokat, és az olyan funkciók, mint a kamera, sokkal meghatározóbbnak tűnnek, mint valaha. Ezek az apróságok mind olyan üdvözölt frissítések, amelyek könnyebbé teszik a kreatív munkámat – Virgil Abloh, az OFF-WHITE és a Louis Vuitton művészeti vezetője.

 

Medium:

Az egyszerű fotós versenyben az Apple viszi a prímet. A Smart HDR a képfeldolgzó processzort és a Nerual Engine-t felhasználva a leggyönnyörűbb HDR fotókat készíti, amelyeket valaha láttam.

 

Tom’s Guide:

Ahhoz, hogy egy kétperces 4K videót Full HD-re tömörítsen, az iPhone XS-nek és XS Max-nak csupán 39 másodpercre volt szüksége. A Galaxy S9+ két perc és 32 másodperc alatt végzett ugyanezzel a feladattal, és ez volt a leggyorsabb az androidos táborban. A tesztjeink alapján az A12 Bionic processzorral szerelt iPhone XS és XS Max a két leggyorsabb mobil, amelyeket most megvehetsz.

 

DailyMail.com:

Az erősen frissített processzortól a frissített kamerán át, egészen az ijesztően hangos hangszórókig, minden ami az iPhone XS-ben van gyorsabbnak, jobbnak és átgondoltabbnak tűnik, mint bármely eddigi iPhone-ban.

 

TechRadar:

Az iPhone XS azoknak készült, akik egy gyors, erős és lenyűgöző okostelefont szeretnének – nem, csak az Apple-imádóknak.

 

HardwareZone:

Az iPhone-os fényképészet legjobb részletei a világos, élénk színek, amelyekre az iPhone XS még rádob egy lapáttal.

 

Sydney Morning Herald:

Az OLED kijelző hatása igazán elragadó. Valójában az egész okostelefon elragadó – Mags King, a Sydney Morning Herald képszerkesztője.

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése