Így készültek az új óraszámlapok - Videó

Tech Hírek   |   2018.09.20 - 17:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   2139
20. szept Így készültek az új óraszámlapok - Videó

Még mindig elképesztő, hogy az Apple mennyi energiát fektet egy háttér elkészítésébe.

Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki rengeteg felesleges percet – vagy órát – töltött el az iOS és a macOS háttereinek csodálásával. Mindkét rendszeren tisztán látszik, hogy az almás techcég mennyi energiát fektet abba, hogy minden részletében tökéletes legyen az, amit a leggyakrabban látunk a kijelzőnkön.

Emiatt nem is lepődtem meg, amikor korábban arról lehetett olvasni, hogy az almás cég erre hivatott részlege akár heteket is képes egyetlen háttér megalkotásába fektetni.

Minden eszközzel és rendszerrel érkezik valami új, amit minden egyes alkalommal megcsodálhatunk. És ekkor látszik igazán, hogy az almások mennyire odafigyelnek a részletekre.

Amikor a 12-én megrendezett keynote-on megláttuk az Apple Watch Series 4 új számlapos animációit, szintén arra gondoltunk, hogy az almások megint kitettek magukért. Gyönyörű grafikákat raknak majd a csuklónkra. Tűz, víz, jöhet bármi. Aztán kiderült, hogy igazából nem is animációkról van szó.

Hanem videókról! Az Apple nem grafikákat, hanem videókat készített. Profi, speciális stúdióban, spéci kellékekkel. Ezt videóval is igazolni tudják, hiszen felkerült a Youtube-ra, hogy hogyan készültek az új watch face-ek. Elképesztő.

Ki gondolta volna előre, hogy ezek nem grafikák, hanem valódi felvételek? Mi biztosan nem.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése