Minden rekordot megdöntenek az iPhone 7 előrendelések

Tech Hírek   |   2016.09.14 - 06:30   |   Írta: L Ferenc   |   5976
14. szept Minden rekordot megdöntenek az iPhone 7 előrendelések

Az iPhone 7 kapcsán már jó előre károgóknak a jelek szerint nem lesz igazuk.

Az elmúlt hetekben és hónapokban megannyi híradás szólt arról, hogy mivel az idei új iPhone-ok csak minimális változást hoznak a tavalyi elődeikhez képest, az eladási mutatók várhatóan igen szerényen fognak alakulni. Tény ami tény, az Apple jövőre állítólag komolyabb változtatásokat hajt majd végre a népszerű okostelefonjain, mint tette azt idén, ettől függetlenül nagyon úgy néz ki, hogy a 2016-os évjáratú almás mobilok eladásai is rendben lesznek.

Az Egyesült Államokban szeptember 9-én, vagyis múlt hét pénteken indult el az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus előrendelési folyamata, és a mobil szolgáltatók egyöntetűen arról számolnak be, hogy hatalmas az érdeklődés a két új készülék iránt. Az amerikai T-Mobile egész konkrétan azzal büszkélkedik, hogy az iPhone 7 telefonokra az első négy nap során négyszer több előrendelést adtak le, mint két évvel ezelőtt a rendkívül sikeres iPhone 6-os modellekre. Ezenkívül az új iPhone-oknak köszönhetően a múlt hét pénteken a cég minden korábbi 24 órás előrendelési rekordja megdőlt. 

A T-Mobile-hoz hasonlóan a Sprint is hasonlóan hatalmas érdeklődésről számolt be: ez az operátor az első három napban 375 százalékkal több iPhone 7 előrendelést vett fel, mint a tavalyi esztendő hasonló időszakában az iPhone 6s-ekre. Több mint valószínű, hogy az USA-hoz hasonlóan a világ többi régiójában is remekül teljesít majd az iPhone testvérpáros, melyre e hét péntektől kezdődően már a hazai szolgáltatóknál is le lehet adni előrendeléseket. Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus nemzetközi forgalmazása szeptember 16-án kezdődik meg - a második körös országokban, így például Magyarországon szeptember 23-án startol el az újgenerációs iPhone.

 

 

Kapcsolódó cikkek:
Minden riválisát simán legyorsulja az iPhone 7
Az iPhone 7 kamerájának titkai
Kiderült, hogy pontosan milyen aksi van az iPhone 7-ben



Kommentek megjelenítése