A világ legmagasabb hintájáról esett le az iPhone, egy karcolással megúszta

Hardver Hírek   |   2018.07.16 - 13:00   |   Írta: N Marcell   |   2949
16. júl A világ legmagasabb hintájáról esett le az iPhone, egy karcolással megúszta

Egy másik meg repülőből pottyant ki, még annyi baja sem lett.

Elég komoly strapának teszik ki néhányan az iPhone-jaikat. Nemrég egy iPhone X úszott meg (szó szerint) egy több napon át tartó lubickolást a folyóban, most pedig a reptetés lett az új divat: a világ legmagasabb körhintájáról és egy duplaszárnyú repülőgépről ejtették le a tulajok a készülékeket. Hogy mi a durva az egészben? A telefonok mindhárom esetben minimális sérülésekkel túlélték a szerencsétlenségeket. 

Cansel Yildirim remekül szórakozott a világ legmagasabb körhintáján, a StarFlyeren, közben pedig - mi mást csinál ilyenkor az ember - videózta önmagát. Az élményt azonban derült égből villamcsapás hirtelenségével árnyékolta be egy óvatlan mozdulat: elejtette iPhone-ját, ami meg is kezdte útját a kis híján 140 méteres magasságból, lefelé. Az iPhone 7 Plus (amin még tok sem volt) végig vette, ahogy elképesztő gyorsasággal forgni kezdett, majd néhány másodperc múlva földet ért. Amint leszállt a fellegekből, Yildirim azonnal keresni kezdte eszközét, melyet sikeresen meg is talált a Find my iPhone segítségével. A 7 Plus pedig mindössze egy karcolással lett gazdagabb, na meg az esést megörökítő videófelvétellel. 

“Szinte csodával határos, hogy a telefonom egyáltalán nem tört el vagy repedt meg.”

 

 

Néhány kilóméterrel arréb, Iowa államban még ennél is nagyobb kihívás elé állítottak egy iPhone-t. Sarvinder Naberhaus éppen egy duplaszárnyú repülőgéppel szárnyalt, mikor a fotózásra használt telefonja kirepült a kezéből. Magáról az esésről sajnos nincs videó, pedig az eszköz nem kevesebb, mint 300 métert zuhant. Leszállás után a tulaj kutatni kezdett, majd végső elkeseredésében hívogatni kezdte az iPhone-t, ami hogy-hogynem, hibátlan állapotban gubbasztott a fűtenger közepén. 

“Azt hittem már sosem látom viszont, és már indultam volna, amikor még egyszer utoljára megcsörgettem. Mikor meghallottam a hangját, olyan gyorsan indultam felé, ahogy csak tudtam. Konkrétan sokkot kaptam - mondta Donna Johnson, Naberhaus barátnője. “Kérdezgettem, hogy ez ugyanaz a telefon-e. Egy csodatelefon volt, hogy 1000 lábnyi zuhanás után is hibátlanul működött!”

 

 

Forrás: AppleRider / 9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése