Betörted az iPhone kijelző üvegét, leesett?

Hardver Hírek   |   2017.12.11 - 14:47   |   Írta: Alma_PR   |   13084
11. dec Betörted az iPhone kijelző üvegét, leesett?

Akár egy olcsó megoldás is lehet jó, hogy újra használhasd összetört telefonod és elérd üzletfeleid, barátaid!

iPhone érintőüveg, touch panel, előlap csere a jó megoldás. 

Nem mindig a drágább a jobb, vagyis miért fizetnél többet, ha az eredmény ugyanaz? A iPhone képernyőjének sérülésekor néhány esetet kivéve csak a külső réteg, vagyis az üveg törik el, nem kell teljes képernyőt cserélni. Mi rendelkezünk azzal a technológiával, amely ezt lehetővé teszi. Sok energiát fektettünk abba, hogy felvértezzük magunkat a megfelelő műszaki tudással és kiépítsük a műszer parkot, amivel ez megvalósítható. Úgy gondoltuk, hogy egyre több készülék van forgalomban, így egyre több embert érint ez a probléma, azaz akár neked is segítséget jelenthet egy ilyen szolgáltatás, ha szükséged lesz rá.

A legtöbb szerviz nem foglalkozik ezzel, mert kényelmesebb kompletten cserélni egy panelt, és mert nincs meg a megfelelő szakértelem hozzá. Mi úgy gondoljuk, nem feltétlenül kell lámpát cserélni, ha kiégett az izzó;-). Könnyebb beszerezni után gyártott alkatrészt, amit tudnunk kell, hogy nem eredeti. A gyári LCD panelek csak szakszervizben érhetők el, viszont kompatibilis képernyőből többféle minőség is kapható.

Az üveg cserénél nem kell lecserélni a telefont, nem kell a készülék árának a felét sem kifizetni a cserére. Az üveg - egyéb híreszteléssel szemben - sokszor jobb minőségű, mint a gyári, ennek ellenére olcsón beszerezhető. Tehát a javítás költsége is olcsó, azaz másra is költheted a különbséget.

Amennyiben van raktáron, a felújított képernyők cseréje ugyanannyi időt vesz igénybe, tehát nem kell többet várnod a javításra.

Az iPhone üvegcserével a telefon eredeti alkatrészei megmentésre kerülnek, így egyáltalán nem fordul elő "mellékhatás". Nem merül le előbb a telefon a nem kompatibilis alkatrészek miatt. Nem lesz fakó a kép, nem változnak a színek, megmarad a fényereje.

Munkánkra úgy tudunk teljes körű garanciát vállalni, hogy csak letesztelt, kiváló alkatrészeket és szerelési eszközöket használunk, így biztos lehetsz benne, hogy nem érzed majd a különbséget. Gyakorlatilag olyan lesz, mintha új lenne.

Forrás: TelefonKijelzo.hu


Kommentek megjelenítése