Ez az amerikai emberek véleménye az új iPhone XS és XS Max-ról

Tech Hírek   |   2018.09.22 - 18:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   5537
22. szept Ez az amerikai emberek véleménye az új iPhone XS és XS Max-ról

Sokakat sikerült lenyűgöznie az Apple-nek, de azért persze vannak, akiknek nem jöttek be az új iPhone-ok.

A Harris újság kutatásából kiderült, hogy az iPhone még mindig kapós az Egyesült Államokban, hiszen az ott lakók több mint felét lenyűgözték az új almás mobilok. A válaszadók 26 százaléka tartja izgalmasnak a XS és a XS Max mobilokat, további 22 százalék pedig szerint innovatívak az új termékek.

Persze nem mindenki ájult el a bemutatótól.

Az 1001 egyesült államokbeli válaszadó negyede negatív véleményekkel van az új iPhone-okról. Kilenc százalékuk unalmasnak, további 9 átlagosnak, 5 pedig összezavarónak találja a készülékeket. Az emberek 28 százaléka mondta azt, hogy az Apple-nek csak az elvártakat sikerült hoznia, tehát a pletykákon hallottakon felül nem tudott semmilyen meglepetéssel sem szolgálni a cupertinói techcég. Emiatt a válaszadó két szazaléka egyenesen csalódott volt a keynote után.

A felmérés az iPhone-ok árának utóhatását is jól megmutatják. A bemutató előtti felmérések és a Harris mostani kérdőíve között jól látszódik az a változás, amelyet az új mobilok borsos ára eredményez. Összesen 11 százalékkal kevesebb azon válaszadók száma, akik még most is tervezik, hogy megvásárolják az új iPhone-okat, mint azoké, akik még a bemutató előtt is így gondolkoztak. A keynote-on látottak alapján eközben talán nem meglepő, hogy az iPhone XR iránti érdeklődés nem csökkent. Igaz, a drágább modellek ára mellett inkább azt tartottuk volna ésszerűnek, ha a XR része felfelé indul, nem stagnál.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése