Csúszik a HomePod!

Apple Hírek   |   2017.11.18 - 18:42   |   Írta: N Marcell   |   3854
18. nov Csúszik a HomePod!

Az Apple okoshangszórójára többet kell várnunk, mint gondoltuk.

Szomorú nap a mai az audió fanatikusainak: az Apple bejelentette, hogy a HomePod nevű termékének megjelenése 2017 decemberéről 2018 elejére csúszik. A sajtónak kiküldött nyilatkozatuk szerint “még egy kicsivel több időre van szükségük”, mielőtt késznek mondhatják a hangszórót.

“Alig várjuk, hogy az emberek megtapasztalhassák az áttörést, melyet a HomePod fog vinni az otthon használt vezeték nélküli eszközök világába. Sajnos azonban több idő kell ahhoz, hogy elérje az állapotot, melyben szívesen adjuk a vásárlóink kezei közé. A szállítás 2018 elején kezdődik majd meg az Egyesült Államokban, Angliában és Ausztráliában.”

A ‘2018 eleje’ általában a januártól-áprilisig tartó időszakot jelenti az Apple számára. A csúszást egyelőre nem indokolták meg. Ez az első olyan termék az AirPods óta, melynek nem tudják tartani a kitűzött határidejét - az eredeti ígéret 2017 decembere, és egy 349 dolláros (kb. 92,000 forintos) árcédula volt. 

A júniusi WWDC-n bemutatott HomePod az Apple-féle okosotthon egyik központja lesz. A hangszóró képes térben érzékelni a felé érkező utasításokat, melyeket Siri hajt majd végre. Egy A8-as chip szolgál majd az eszköz agyaként, melyhez (néhány árulkodó kódsor alapján) valószínűleg 1 GB RAM társul. Az Apple igérete szerint a hangminőség is piacvezető lesz.

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 

A HomePod megjelenés után megvásárolható lesz itt, a HasználtAlmán!

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése