Az iPhone 8-ból szerencsére nem lesz hiány

Apple Hírek   |   2017.09.19 - 18:19   |   Írta: N Marcell   |   11071
19. szept Az iPhone 8-ból szerencsére nem lesz hiány

Ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor az előrendelők késés nélkül vehetik át a telefonjaikat.

Úgy fest, az első iPhone 8 és iPhone 8 Plus modellek már pénteken, a hivatalos megjelenés napján is mindenhol elérhetőek és megvásárolhatóak lesznek az "első körös" országokban. Az előrendelt példányok is akkor érkeznek, még úgy is, hogy a megrendelés nem az első napon lett leadva - ezek szerint a 8 és társa könnyebben beszerezhető lesz, mint a korábbi iPhone-ok a megjelenéskor.

"Úgy történt, ahogy gondoltuk: a kisebb telefonoknál a megszokotthoz hasonló, a Plus esetében a megszokottnál rövidebb szállítási idővel kell számolni." 

- írja Gene Munster, a Loup Ventures alapítója. 

"A megszokott szállítási idő alatt a sima iPhone 7-nél egy-két hetet kell érteni; ehhez képest a 6 és 6S jellemzően 7-10 nap alatt érkezett meg." 

A 8-tól eltérően az iPhone X szállítása komoly problémákba ütközhet - már most hiány lépett fel, a 999 dolláros kezdő ár ellenére is. Néhány évvel ezelőtt az elemzők kaptak egy nagyjából vett számot az előrendelésekről (hogy eldönthessék, siker lett-e a telefon), ennek a hagyománynak viszont már tavaly vége szakadt, ugyanis az Apple szerint a kezdeti eladásokat a nem az igény, hanem a kínálat nagysága befolyásolta. Mivel már ennyi kapaszkodójuk sincsen, a szakemberek fenntartják a véleményt, miszerint a X komolyan visszaveti majd a 8/8 Plus eladásait. A negyedéves jelentés megérkeztekor minden kiderül. 

Forrás: Business Insider

Kapcsolódó cikkek: 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése