Az Apple Watch-ok élénk színbe borulhatnak a tavaszi szíjkollekcióval

Apple Hírek   |   2018.03.21 - 20:40   |   Írta: N Marcell   |   1540
21. márc Az Apple Watch-ok élénk színbe borulhatnak a tavaszi szíjkollekcióval

Ha valaki szereti újabb és újabb pántokkal díszíteni az óráját, már készülhet is.

Ma mutatkozott be az Apple Watch-ok 2018-as tavaszi kollekciója, ami március során válik megvásárolhatóvá az Apple-nél és a hivatalos viszonteladóknál. Nem meglepő módon főleg az élénk, világos színek dominálnak. 

  • A szőtt műanyag szíjak mintáját fejlesztették, valamint megvásárolható lesz fekete, kék, szürke és rózsaszín csíkos színekben. 
  • A sportszíj farmerkék (Denim Blue), limonádé (Lemonade) és málna (Raspberry) színekkel gazdagodik.
  • A sportszíj elérhető lesz világos és sötétrózsaszín (Flash Light és Hot Pink), ezen felül mélyzöld és mélykék színekben (Marine Green, Tahoe Blue).
  • Ezen felül megjelenik a klasszikus csatos bőrpánt tavaszi sárga (Spring Yellow), élénk kék (Electric Blue) és világos rózsaszín (Soft Pink) színekben.

A Series 3 (GPS + Cellular) modellből megvásárolható lesz az asztroszürke házas, fekete szíjjal érkező modell 38 és 42 mm-es méretben egyaránt. 

Az Apple bejelentette, hogy a jövőben a Nike szíjakat külön is fogják árulni, a legújabb Nike futócipőkhöz passzoló színekben. 

  • A Nike sportpántból megjelenik majd a fekete/platina (Black/Pure Platinum), a karmazsin/fekete (Bright Crimson/Black), a terepkhaki (Cargo Khaki), az éjkék (Midnight Fog) és a gyöngyház-rózsaszín (Pearl Pink) színállás.
  • A Nike sportszíjból pedig a halványrózsaszín/gyöngyház (Barely Rose/Pearl Pink), a fekete/fehér (Black/White) és a terepkhaki/fekete (Cargo Khaki/Black).

A Nike+ Apple Watch asztroszürke házas verziója pedig éjkék (Midnight Fog) pánttal lesz megrendelhető (szintúgy mindkét méretben). 

 

 

Persze az igazán sznobok sem maradnak szíjak nélkül: a Hermes (álleesősen árazott) Single Tour Rallye és Double Tour modelljei is kapnak néhány kistestvért.

 

 

(Bevallom, a duplán hurkort óraszíj számomra is tetszetős fashion statement, de 1300 dollár talán kicsit túlzás.) 

Az amerikai árakat a sajtóközlemény alján tudjátok elolvasni, a magyar árakról egyelőre nincs hír; valószínűsíthető, hogy a már piacon lévő modellekhez hasonló árazást kapnak majd az új szíjak is. 

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése