Az Apple éppen 369 emberrel keresteti a megfelelő kijelzőket

Tech Hírek   |   2018.05.26 - 19:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   3164
26. máj Az Apple éppen 369 emberrel keresteti a megfelelő kijelzőket

Annyian mentek el szemügyre venni az új kijelzőket egy konferencián az Apple-től, hogy a konkurensek összesen nem küldtek annyi embert.

A hírek szerint az idei évi Los Angelesben megrendezett Display Week konferencián annyi Apple küldött jelent meg, mint még soha. A kijelzőtechnológiákról szóló eseményen a rendezők szerint 369 Apple alkalmazott jelent meg, amíg az olyan cégek, mint az Amazon, Google vagy Oculus maximum pár tucat embert küldött ki.

Az Apple érdeklődése mindig is magas volt a kijelzők iránt, hiszen a tavalyi évben is 280-an látogattak ki, de idén még több embert küldtek.

Az almások érdeklődésének egy része a hírek szerint a Japan Display VR szemüvegekhez kifejlesztett kijelzőire irányult. Valószínűleg igaz is a pletyka, hogy a cupertinóiak egy saját VR/AR szemüvegen ügyködnek, de ennek csak évek múlva láthatjuk majd az eredményét.

A Samsung által gyártott megjelenítőkre is odafigyeltek az Apple-ösök. Az iPhone X kijelzőinek beszállítójának valószínűleg az idei iPhone-ok paneljaihoz is lesz köze, ám még kérdéses, hogy az összes almás okosmobil OLED kijelzővel érkezik-e. Idén még könnyedén láthatunk LCD panellal szerelt iPhone-okat is.

Az Apple a MicroLED technológiára is komoly figyelmet fordít. A könnyű, hely- és energiatakarékos technikának először az okosórákban vennék hasznát, de az esetleges VR/AR headsetek is könnyedén kamatozhatnának a technikával.

Forrás: AppleRider/AppleInsider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése