Kingtel extra karbantartás - hogy tényleg évekig használhasd a telefonod!

Tippek és trükkök   |   2018.06.27 - 11:30   |   Írta: N Marcell   |   12670
27. jún Kingtel extra karbantartás - hogy tényleg évekig használhasd a telefonod!

Minek váltanád le a tökéletesen működő telefonodat, ha ilyen egyszerű megújítani?

Az Egyesült Államokban már évek óta trend, hogy az emberek évente cserélgetik a telefonjaikat. Nem gondolkodnak: kijött a legújabb, megveszik. Ezt Magyarországon csak nagyon kevesen követik, itthon a szolgáltatók által diktált ütem is legalább két év egy eszköznek, de ez sokszor (nagyon helyesen) három-négy-öt évre nyúlik. Az iPhone-okra sajnos csak 1 év garanciát vállal a gyártó, de legtöbben ennél jóval tovább szeretnék használni a jól bevált eszközeiket - ebben segít a Kingtel csapata. 

Bármilyen szerviz szolgáltatás mellé az ügyfeleik karbantartást is kérhetnek. Ez tartalmazza a készülék teljes körű takarítását, a hangszóró rácsainak cseréjét, a töltéscsatlakozó takarítását, a készülék portalanítását és a tömések tisztítását, cseréjét. Mindezek után a telefon újra hangos lesz, a kamera képe javul, megelőzhetőek az esetleges zárlatok és rejtett alaplapi hibák, valamint kizárható bármilyen töltéssel kapcsolatos hiba, amennyiben a karbantartást rendszeresen - legalább évente - elvégzik. 

 

 

A huzamosabb ideig használt eszközöket már csak biztonsági okokból is érdemes gondosan, szakember segítségével karbantartani: használt közben az eszköz belsejébe óhatatlanul por és szennyeződés kerül majd, ami zárlatot és (szerencsés esetben csak) a telefon tönkremenetelét okozhatja. Nem szerencsés esetben pedig… nos, mind hallottunk már kigyulladó telefonok sajnálatos eseteiről

Próbálja a ki a szolgáltatást, és a telefonja úgy brillírozik majd, mintha új lenne! 

Kingtel Premium Service – Oktogon
1066 Budapest, Teréz körút 12.

Kingtel mobiltelefon szerviz – Boráros Tér
1094 Budapest, Ferenc körút 3.

Ha a lehető legrosszabb pillanatban romlik el a telefon: Kingtel Premium Service Ügyelet: 06-20-229-6242

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése