Ezek az iOS 11 új iPad funkciói [videó]

Tippek és trükkök   |   2017.08.19 - 17:27   |   Írta: Pausch Rita   |   3264
19. aug Ezek az iOS 11 új iPad funkciói [videó]

Ahogy egyre közeledik az iOS 11 bemutatója, megismerhetjük a rendszer új funkcióit.

Az iOS 11 a nagyközönség számára, ahogy az általában lenni szokott, várhatóan ősztől lesz elérhető. Úgy fest, hogy az Apple viszont ezúttal már előre meg akarta mutatni az izgalmas új funkciókat az iPad felhasználóknak.

Összesen 6 új „hogyan” reklámot mutattak be a héten, és mindegyik az iOS 11 egy-egy új funkcióját szemlélteti iPad készüléken.

A cupertinóiak legutoljára Dwayne „The Rock” Johnson, Siri és az iPhone 7 közös kalandjaival borzolták a rajongói kedélyeket.

Több külföldi rajongói oldal is előrevetítette már, hogy az iPad Pro a friss iOS 11 rendszerrel mennyivel jobb lett. Így akár az is kijelenthető, hogy az iPad tulajdonosok örömteli jövőbe tekinthetnek, legalábbis, amíg korábbi eszközük kompatibilis az új almás mobiloperációs rendszerrel. A szoftver frissítés ugyanis alapjaiban változtatja meg (természetesen javítja) az eszköz használhatóságát professzionális és egyéni felhasználás terén is!

Ezt persze az Apple sem titkolja. Az új mobil oprendszer friss szlogenje:

„iOS 11 – Nagy lépés az iPhone-nak. Hatalmas előrelépés az iPadnek.”

A hat új spotból kiderül, hogy:

Hogyan használható az új Dock funkció? (Bármely képernyőn előhívhatod, és egyetlen lapozó mozdulattal azonnal megnyithatsz róla egy appot vagy átválthatsz egy másikra.)

 

 

Miben változik az új Fájlok alkalmazással a fájlkezelés. (Egyetlen központi felületen böngészhetsz, kereshetsz és tehetsz rendet a fájlok között.)

 

 

 

Hatékonyabbá és egyszerűbbé válik a multitasking. (A már futó alkalmazás mellé közvetlenül a Dockról nyithatsz meg egy másodikat.)

 

 

Még több dologra lesz használható Apple Pencil, még több appban.

 

 

Drasztikusan javul a dokumentumok kezelése. (Gyorsjelölés, gyors jegyzetelés, szövegközi illusztrálás, beolvasás és aláírás.)

 

 

Használható lesz az áthelyezés húzással műveletet (Fotókat, fájlokat és szöveget helyezhetünk át egyik alkalmazásból a másikba.) 

 

 

Na, hogy tetszik?

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk: 




Kommentek megjelenítése