iPod, iPhone vagy iPad visszaállítása a gyári beállításokra

Tippek és trükkök   |   2017.06.24 - 08:53   |   Írta: H.A   |   6760
24. jún  iPod, iPhone vagy iPad visszaállítása a gyári beállításokra

Az iTunes alkalmazással újratelepítheti a szoftvert, és visszaállíthatja az eszköz alapértelmezett beállításait.

Erre akkor is szükség lehet, ha problémák merülnek fel az eszközzel kapcsolatban (például gyakran lefagy vagy összeomlik), vagy ha el szeretné adni vagy ajándékozni azt.

Fontos: Az iPod touch, iPhone vagy iPad készülék iOS-szoftverének visszaállítása törli az összes adatot és beállítást. Az iTunes azonban elvégzi az eszköz biztonsági mentését az alaphelyzetbe állítás előtt, ezért a biztonsági másolat segítségével visszaállíthatja az eszközt a legutóbb használt állapotába.

Az eszköz visszaállítása

  1. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez.

  2. Kattintson az eszközgombra, majd az Összegzés elemre.

    Az iTunes ablakának felső részén található eszközgomb és a bal oldali oldalsávon lévő kijelölt Összegzés.
  3. Kattintson a Visszaállítás lehetőségre, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

iOS-eszközökön az iOS-szoftver visszaállítása törli az összes adatot és beállítást, de nem véglegesen. A törölt adatok nem érhetők el az eszköz vezérlőin keresztül, de az eszközön maradnak. Az összes tartalom és beállítás végleges törléséről az Apple támogatási webhely Mi a teendő iPhone, iPad vagy iPod touch készülék eladása vagy elajándékozása előtt című cikkében talál további információt.

Ha bekapcsolta az iPhone keresése funkciót, az Aktiválási zár is be van kapcsolva. Az aktiválási zárat ki kell kapcsolni, mielőtt az új tulajdonos aktiválni tudja az iPhone készüléket a saját fiókjával. Az Aktiválási zár kikapcsolására vonatkozó további információkért lásd az iCloud súgóját vagy az Apple támogatási webhely Az iPhone keresése aktiválási zárja iOS 7 rendszeren című cikkét.

Forrás: Apple.com

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése