Használt Apple termékek ingyenes bevizsgálása adásvétel előtt!

Tippek és trükkök   |   2017.04.28 - 12:19   |   Írta: H.A   |   7796
28. ápr Használt Apple termékek ingyenes bevizsgálása adásvétel előtt!

Folytatnám a biztonságos Apple termékek vásárlása cikkünket egy újabb anyaggal.

Mint azt a korábbi cikkünkben már említettem nálunk valóban egyaránt fontos az apróhirdetők és a vevők biztonsága. 

Apple termékek adásvétele előtt kötelező!

Mielőtt használt Apple terméket vásárolsz mindenképpen ellenőrizd le a termék gyári, Apple garanciáját! 

HasználtAlma találkozó pontok Kereskedj biztonságosan!

A biztonságos kereskedés elősegítésére jött létre több Apple szervizzel is megállapodásunk. A HasználtAlma weboldalán talált termékeknél adásvétele előt lehetőséged van arra, hogy bizonyos szerződött szervizeinknél ingyen bevizsgáltasd a terméket és adjanak róla neked egy alap szakvéleményt. Például volt-e szétszedve a készülék, eredeti-e a kijelzője, volt-e elázva, működnek-e rajta a csatlakozók stb, stb. Ezek a szervizek egyébként a regisztrált HasználtAlma tagoknak természetesen kedvezményt is adnak az általuk végzett javításból.  Ráadásul ezek a helyek (találkozási pontok), akár csak simán helyszínül szolgálhatnak az eladó és a vevő találkozásának, így nem kell az utcán üzletelniük és, ha esetleg valami kérdés merül fel, rögtön kéznél is vannak hozzáértő Almás szakemberek. Sok esetben ezek a HasználtAlma találkozópontok olyan helyszínek, ahol nem csak szerviz működik, hanem egyben egy üzlet is, ahol rengeteg Apple kiegészítőt is kapni. Így a vevő azonnal vehet egy fóliát, tokot, vagy táskát a frissen vásárolt készülékhez. Keresd a szervizeink között az "Ingyenes bevizsgálás" és "HasználtAlma találkozópont", vagy a kedvezményes javítási emblémákat.

Jó a vevőnek ‒ Jó az eladónak ‒ és jó Találkozópontnak!

Azok a szervizek és üzletek, melyek szeretnének csatlakozni és HasználtAlma találkozópontként együtt működni velünk, itt tudnak regisztrálni.

HAMAROSAN érkezik az Alma Futár szolgáltatásunk!

Már egy ideje fontolgatjuk az oldalon felmerült igények alapján saját futárszolgáltatás elindítását. Amint ez elindul, az Alma Futár szolgáltatás minden, az oldalon meghirdetett és általunk szállított termékre biztosítást vállal. Igény esetén, készpénzes vásárlásnál a vételárat az eladónak Budapest egész területén visszajuttatja a futár, de természetesen a banki utalás az ország egész területén működik majd. Valamint Budapesten tervezzük arra is lehetőség biztosítani, hogy a futár megvárja, amíg a vevő ellenőrzi a kapott terméket. A tervezett szolgáltatás árait is kedvezően igyekszünk kialakítani, hogy versenyképes áron szállíthassuk kedvenc almás termékeiteket.

Alma Futár+ (Plusz)

A végső célunk a futárszolgáltatás következő szintje, mellyel szinte teljesen kiszorítanánk a postázós csalásokat. A tervezett Alma Futár+ szolgáltatásunknál az eladótól a terméket a futár automatikusan egy szerződött szervizünkbe vinné, ahol egy általános bevizsgálást végeznének rajta, majd ezt követően csak akkor kerülhetne az eszköz a vevőhöz, ha a szerviz mindent rendben talált. Természetesen a bevizsgálás nagyon szigorú feltételekhez kötötten történne és, ha a terméknél valami komoly problémát találna a szerviz, azonnal felvenné a kapcsolatot az eladóval és a vevővel is. Így elkerülhető lenne az összes olyan eset, amikor a csomagban mást küldenek, mint amiben a felek korábban megegyeztek, de kiszűrhető lenne az is, amikor az eladó nem tud a saját termékének hibájáról.

Ha bármilyen ötleted van azzal kapcsolatban hogyan tegyük biztonságosabbá a termékek postázását, oszd meg velünk! Várjuk a hozzászólásokat a cikk alatt, vagy küld el nekünk e-mailben!

Üdvözlettel R.K HasznaltAlma™

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése