Szeretnél visszatérni iOS 9-re? Van megoldás!

Tippek és trükkök   |   2016.09.14 - 21:28   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   29396
14. szept Szeretnél visszatérni iOS 9-re? Van megoldás!

Nem tetszik az iOS 10? Segítünk visszatenni a megszokott iOS 9-et. Íme a downgrade!

Természetesen az idei rajt sem volt zökkenőmentes, ennek ellenére tegnap sok felhasználónál lefutott a frissítési láz.  Volt, akinek cseppet sem tetszett az iOS új dizájnja, esetleg szomorúan látta, hogy az aksi kevesebbet bír és a rendszer lassult. Szerencséjükre a visszatérés az iOS 9-es, régebbi rendszerre még lehetséges! Hogy hogyan?

Mutatjuk!

Elsőnek le kell töltenünk a számítógépünkre a régi szoftvert a megfelelő típust kiválasztva innen. Majd csatlakoztassuk a készülékünket a számítógéphez.

 

Mac felhasználóknak: Az iTunesban navigáljunk el a készülékünkhöz és keressük meg a „Frissítés ellenőrzése” gombot. A megszokottól eltérően most az alt - Option gombot hosszan lenyomva tartva kattintsunk az iPhone visszaállítása gombra.

 


Ha Windows rendszert használunk: Az iTunes-ban navigáljunk el a készülékünkhöz és keressük meg a „Visszaállítás” gombot. A megszokottól eltérően ezúttal a Shift gombot hosszan lenyomva tartva kattintsunk az „iPhone visszaállítása” gombra.

 

A felugró ablakban keressük meg az előzőleg letöltött szoftvert és válasszuk ki.

 

Ezután kattintsunk a „Visszaállítás” gombra, majd néhány felugró üzenetet jóváhagyva, el is indul az iOS 9.3.5 visszaállítása.

 

Természetesen ennek az lesz a következménye, hogy az összes adatunk el fog tűnni, hacsak nincs egy iOS 9-ről készült biztonsági mentésünk (iOS 9-en nem lehet visszaállítani az iOS 10-es biztonsági mentést). 

Figyelem: Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy ezt a módszert csak korlátozott ideig fogjátok tudni használni a downgrade-re! Valamint, a fenti leírás alapján a visszaállítást mindenki csakis saját felelősségre tegye, a HasználtAlma.hu weboldala ugyanis semmiféle felelősséget nem vállal a telepítés során esetlegesen felmerülő hibákért.

 

 

 

 


Kommentek megjelenítése