Focis Shot on iPhone videók érkeztek

Apple Hírek   |   2018.07.06 - 12:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   1182
06. júl Focis Shot on iPhone videók érkeztek

Az Apple iPhone-nal forgatott kisfilmjeinek tárháza most három új videóval bővült, amelyek a futball különböző oldalait mutatják be.

Az Apple az iPhone 6 korában kezdett bele a Shot on iPhone videók készítésébe, hogy ezzel is promózzák az aktuális okosmobiljukat. A sikeres reklámkampány azóta is él, ráadásul az éppen aktuális futball-láz mellett az Apple megragadta az alkalmat, hogy éppen aktuális videóat készítsen.

Az első film egy nagymúltú mérkőzést mutat be, amelyben két halászközösség a pályán csap össze. Peniche lakói kontra a baleali sziget csapata. A játékot egy harmadik, semleges helszínen, a Berlengason játsszák.

A második történet Aenshi Arifujiról, egy japán szerzetesről szól, aki a futballban is megtalálta a buddhizmus alapelemeit. Szerinte a sport 90 perce az élet szenvedéseit szimbolizálja, ami nyers érzelmeket vált ki az emberekből.

A harmadik kisfilmben egy ausztrál lány, Shadeene Evans beszél arról, hogy hogyan találta meg önmagát a sportban. A grundról a profi ligáig eljutó Evans legnagyobb szenvedélye természetesen a futball, amelyben teljes mértékben megtalálta önmagát. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése