13. márc Az Apple megvette a magazinok csúcsplatformját

Az Apple megvette a magazinok csúcsplatformját

Apple Hírek   |   2018.03.13 - 15:46   |   Írta: B Ádam   |   973

A Texture segítségével több mint kétszáz különféle kiadványt olvashatnak az előfizetők.

Tovább bővíti a tartalomszolgáltatási üzletágát az Apple, amely hétfőn bejelentette a Next Issue Media tulajdonában lévő Texture megvásárlását. Az előfizetéses platform több mint kétszáz magazinhoz biztosít korlátlan hozzáférést a felhasználók számára, ehhez tíz dollárt kell letenni az asztalra havi szinten.
 

 „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Texture a világ vezető kiadóinak lenyűgöző katalógusával csatlakozik az Apple-höz. Elkötelezettek vagyunk a megbízható forrásokkal rendelkező minőségi újságírás iránt, mely lehetővé teszi, hogy gyönyörűen megtervezett és érdekes történeteket mesélhessenek el az olvasóknak” – mondta Eddy Cue, az Apple internetes szoftverek és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

2010-es indulása óta a Texture egyértelműen a többfelhasználós előfizetési szolgáltatások egyik vezető platformjává vált, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók azonnal elérjék a legelterjedtebb magazinokat.

Forrás: Apple/Applerider
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
12. dec

iPhone-t vettél? Csökkentjük a fizetésed!

Apple Hírek

Drasztikus lépéssel áll a Huawei mellé az egyik beszállítója.

Bővebben

07. dec

Kiderült, hogy használhatjuk-e itthon az új Watch EKG-ját

Tech Hírek

Az Egyesült Államokban már feloldotta az Apple a Watch Series 4 legfontosabb újítását. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy itthon megkerülhetjük-e a régiós korlátozást.

Bővebben