13. márc Az Apple bejelentette az idei WWDC időpontját

Az Apple bejelentette az idei WWDC időpontját

Apple hírek           2018.03.13 - 22:17           Írta: B Ádam           1244

A Worldwide Developers Conference-t a tavalyi évhez hasonlóan a McEnery Convention Centerben rendezik.

Az Apple kedden hivatalosan is megerősítette a korábbi hírt, mely szerint a 29. WWDC-t (Worldwide Developers Conference) június 4-től 8-ig tartják San Joséban,a  McEnery Convention Centerben, amely tavaly adott otthont először a rendezvénynek.

A WWDC minden évben lehetőséget nyújt több millió fejlesztőnek, hogy többet tudjon meg az Apple platformjaival – iPhone, iPad, Apple Watch, Apple Tv, Mac és HomePod – zajló élményszerzésről, fejlesztéseiről és az újdonságokról. Idén az iOS 12, a macOS 10.14 és az új tvOS valamint a watchOS lehet a fő szenzáció. A megnyitó esemény során nagyobb hardverekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos bejelentések is várhatóak, jó példa erre a 2011-ben bemutatott iCloud, a 2012-ben bemutatott Retina kijelzős MacBook Pro, a 2013-ban bemutatott Mac Pro, vagy az új iPad Pro-k tavaly.

A jegyárak 1.599 dollár körül mozoghatnak, és véletlenszerűen kerülnek elosztásra – a regisztrációra március 22-ig van lehetőség, a szerencsések névsorát egy nappal később hirdetik ki. Továbbá a résztvevőknek biztosítaniuk kell, hogy előzetesen bekerültek az Apple Developer Program-ba a WWDC 2018 bejelentését megelőzően, ez évek óta követelmény.

Mivel az Apple nem tud minden érdeklődő számára helyet biztosítani, ezért lehetőséget adnak arra, hogy a megnyitó eseményt meg lehessen tekinteni a WWDC weboldalán és a WWDC applikáción keresztül iPhone, iPad és Apple TV készüléken. 

Forrás: Apple/Applerider

Kapcsolódó cikkek: 
Hozzászólások

Több Apple hír
21. márc

Csökkenő iPhone X eladási számokat jósolnak az elemzők

Almás pletykák

A Business Insider értesülései szerint a Longbow és a Nomura elemzői is csökkenő iPhone X eladási számokat jósolnak.

Bővebben

21. márc

Az Apple Watch-ok élénk színbe borulhatnak a tavaszi szíjkollekcióval

Apple hírek

Ha valaki szereti újabb és újabb pántokkal díszíteni az óráját, már készülhet is.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben