Az Apple ingyen javítja néhány régebbi MacBook akkumulátorait

Apple Hírek   |   2017.10.20 - 22:13   |   Írta: N Marcell   |   2415
20. okt Az Apple ingyen javítja néhány régebbi MacBook akkumulátorait

Némi várakozás fejében, persze.

Még mindig problémát jelent az alkatrészhiány a Retina MacBook Prók javítása során. Ha viszont egy 2012/13-as laptoppal, valamint egy kis türelemmel rendelkezel, akkor az Apple-nek egy egészen kedvező ajánlata van számodra: ingyen és bérmentve szervizelik a géped, de egy hónapnyi várakozásodba fog kerülni. Ingyen ebéd nincs, ugyebár. 

Sajnos hatalmas a deficit egy bizonyos alumínium burkolatból, mely nélkül az akkumulátorok nem rögzíthetők a helyükre; addig nem javíthatók, míg nem érkezik az alkatrész. Aki hajlandó fizetni, annak valamivel gyorsabban meglesz a szervíz - aki viszont a várakozást választja, érintetlen zsebbel térhet haza (nagyjából egy hónap elteltével). 

“Az Apple elrendelte a hivatalos Genius Bar kirendeltségeitől, hogy a november 15-ig várakozni hajlandó vásárlók rendeléseit ingyen teljesítsék.”

-írja a MacRumors.

 Az ajánlat csak és kizárólag az említett gépekre érvényes. Ha más a modell vagy az évjárat, esetleg nem Retina kijelzős a MacBook, akkor nem vehető igénybe a lehetőség. Korábban az Apple (kínjában) a javítás helyett vadonatúj laptopokat adott - ezt azonban teljesen abbahagyta, mindenki a saját laptopjával fog távozni a javítás után.

Honnan tudhatod, hogy a Mac-ed akkumulátora törődésre szorul? Ebből a cikkből megtudhatod: Az akkumulátorciklusok számának meghatározása Mac notebookok esetén.

Forrás: AppleRider/CultofMac

Kapcsolódó cikkek:

Retina MacBook Pro VÁSÁRLÁS


Kommentek megjelenítése