Jótékonyság, testmozgás – ünnepeld az Apple-lel a nemzeti parkokat

Apple Hírek   |   2017.07.05 - 20:00   |   Írta: B Ádam   |   1413
05. júl Jótékonyság, testmozgás – ünnepeld az Apple-lel a nemzeti parkokat

A cupertinói vállalat július 1-től 15-ig ünnepli az Egyesült Államok nemzeti parkjait, ennek kapcsán pedig több érdekességet is bejelentettek. Lássuk, miként lehet hozzájárulni az Apple kampányához!

„Amerika nemzeti parkjai inspirálóan hatnak ránk az Apple-nél, és tisztában vagyunk azzal, hogy sok ügyfelünknek ugyanolyan fontosak, mint nekünk. Célunk, hogy a világot jobb állapotban hagyjuk, mint amiben találtuk, ezért idén júliusban egyszerűbbé tesszük mindenki számára, hogy segítsen a természeti, kulturális és történelmi értékeink szépségeinek megőrzésében” – mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója.

És hogy miként járulhatunk hozzá ehhez a nemes eseményhez? A cég a július 1. és 15. közötti, Apple Pay-jel történő vásárlásoknál 1 dollárt adományoz a Nemzeti Park Alapítványnak – az apple.com-on, az Apple Store alkalmazáson vagy akár az Apple Store-ban lebonyolított tranzakciók mind beleszámítanak.

Futással, sétával vagy akár kerekesszékes mozgással  – Apple Watch kell hozzá! – 3,5 mérföld (5,6 km) megtétele esetén az Egyesült Államok nemzeti parkjaira emlékeztető matricákat szerezhetünk az iMessage alkalmazásban. Erre július 15-én lesz lehetőségünk.

Nekünk, magyaroknak az Apple Pay hiánya miatt csak az utóbbi teljesítésére van lehetésünk. A Nemzeti Park Alapítvány és az Apple közös kampányáról a nationalparks.org, valamint az apple.com oldalakon olvashatnak bővebben.

Forrás: apple.com


Kommentek megjelenítése