Elképesztő mennyiségű pénzbe kerül ez az eredeti Apple edzőcipő

Apple Hírek   |   2017.06.12 - 00:00   |   Írta: N Marcell   |   1750
12. jún Elképesztő mennyiségű pénzbe kerül ez az eredeti Apple edzőcipő

Aki erre a darabra vágyik, az lassan kezdjen el gyűjtögetni!

Bár kevesen tudják, az Apple a ruhagyártásba is belekóstolt a nyolcvanas-kilencvenes években. Az egyik legkeresettebb tétel pedig nem más, mint egy fehér, Apple márkajelzéssel ellátott cipő, amit most a Heritage Auctions nem kevesebb, mint

15,000 dollárért (átszámítva 4,200,000 forintért) kínál eladásra.

Az aukció június 11-én kezdődik. A tulajdonos szerint a cipők valójában nagyjából 30,000 dollárt érnek, és nem kicsi rá az esély, hogy a licit ezt a mérföldkövet is eléri majd. Az Apple emléktárgyak sosem voltak különösebben megfizethetők – tavaly például egy privát kereskedő 22,000 dollárért értékesítette a Steve Jobs által viselt kabátját.

A fehér alapon szivárványos Apple-logóval ellátott modell különösen ritka, ugyanis prototípus volt; ráadásul csak és kizárólag Apple munkatársak kaptak belőle. Ha mindez nem lenne elég, egy vadonatúj (vagy legalábbis újszerű) pár a fehér holló gyakoriságának kategóriájába esik. Természetesen mindig lesznek olyan márka-fanatikusok, akik jó pénzt fizetnek egy ilyen relikviáért, ám akár a mostanában megjelenő retro-divatmániával is megindokolhatja az egyszeri vásárló az irdatlan összeg kiadását egyetlen pár cipőre.

Forrás: TheVerge

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése