Az Apple véget vet az appok idegesítő zaklatásának – de ki véd meg az Apple-étől?

Apple Hírek   |   2017.01.26 - 17:50   |   Írta: SzavaRicsi   |   3682
26. jan Az Apple véget vet az appok idegesítő zaklatásának – de ki véd meg az Apple-étől?

Ráadásul nem ez az egyetlen hasznos funkció az alkalmazásokat illetően.

Az iPhone alkalmazások imádnak minden lehetséges alkalommal megkérni arra, hogy minősítsük őket. Ez jó ideje zavarja már a felhasználókat, az Apple viszont eddig nem lépett semmit.

Egészen mostanáig!

Az iOS 10.3-ban ugyanis a béta verzió alapján úgy tűnik, hogy bekerül egy funkció, ami az említett problémára lehet megoldás. Az alkalmazások évente maximum háromszor kérhetik majd arra a felhasználót, hogy minősítsék azt az App Store-on keresztül.

Ráadásul nem ez az egyetlen várva várt funkció!

Az Apple ugyanis megnyitja a lehetőséget arra, hogy a felhasználók a program elhagyása nélkül is minősíthessék azt. Végre nem kell átugrani a virtuális áruházba azért, hogy dobhassunk néhány csillagot a fejlesztőknek.

Az Apple a fejlesztőknek is kedvez majd a frissítésben, ugyanis megkapják a lehetőséget arra, hogy válaszoljanak a felhasználók véleményeire az App Store-ban.

Már csak az a kérdés, ki véd meg minket az Apple idegesítő frissítés kérdésétől, amit nem lehet ám csak úgy elhessegetni egyetlen „suhintással”. Ráadásul a programot abszolút nem érdekli, hogy én éppen autóban ülök és a navigációval babrálok. Ő kéretlenül felkínál, és nehezen enged vissza a még oly fontos navigációs applikációmba is. 

Forrás: recode

Kapcsolódó cikk:
Divatos új funkciót kap a macOS
Megérkezett az iOS 10.3 béta Dark mode nélkül​
Idegesít, hogy az Apple készüléked állandóan frissíteni akar?​



Kommentek megjelenítése