Hamarosan érkezhet az új MacBook Air

Almás Pletykák   |   2018.08.17 - 20:40   |   Írta: SzavaRicsi   |   2801
17. aug Hamarosan érkezhet az új MacBook Air

Lehet, hogy csak egy hónapra vagyunk az új MacBook bemutatójától.

A TrendForce tajvani elemzői szerint az Apple még idén ősszel bemutatja a várva-vár MacBook Air utódot. A cég nem ért egyet Ming-Chi Kuo és más szakértők találgatásaival, és úgy gondolja, hogy nem változik a név. Továbbra is az Air típusjelzőt viseli majd a legolcsóbb Apple laptop.

Bővebben ezúttal nem írtak az érkező laposról, de a különböző forrásokból érkező információk egyhangúan azt állítják, hogy ezer dollár körüli áron, Retina kijelzővel érkezik az Apple következő olcsó laptopja.

A 13”-es Air egyébként az almás cég legsikeresebb laptop szériája, amit főként a kedvező árnak tudhatnak be a pehelykönnyű gépek. Az alacsony felbontású kijelző és a rohamosan elavuló processzorok miatt azonban egyre rosszabb vétel az Air, így itt az idő, hogy az Apple felfrissítse a szériát.

Amennyiben az Apple a közelgő Keynote-ján mutatja be az új Airt, számíthatunk rá, hogy hamarosan egyre több részlet szivárog majd ki a gépről. Lehet, hogy hamarosan egy ismeretlen Apple laptop benchmarkja is megjelenik valamelyik oldalon.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése