05. jan Viszlát, Jimmy Iovine!

Viszlát, Jimmy Iovine!

Almás Pletykák           2018.01.05 - 18:36           Írta: N Marcell           1009

A szakember augusztusban távozhat az Apple kötelékéből.

Jimmy Iovine, aki a Dr. Dre, Eddie Cue, Robert Kondrk, Trent Reznor, valamint hasonló nagy nevű vezetők munkatársa volt, augusztusban tervezi otthagyni az Apple-t - írja a Billboard. Már korábban is felmerült a távozásának híre, de a Billboard állítása szerint a forrásaik ebben az esetbe száz százalékos bizonyossággal állítják azt.

Iovine 2014-ben csatlakozott az Apple Music csapatához akkor, amikor a cégóriás bekebelezte a Beats Electronics-ot és a Beats Music szolgáltatást. Iovine Dr. Dre mellett mindkettő társalapítója volt. Bár nem kapott hivatalos kinevezést az Apple körein belül, nagy mértékben hozzájárult az Apple Music széleskörű elterjedéséhez és jelenlegi helyzetéhez. Az ő kezei alatt nőtt 30 milliósra az előfizetők tábora, rengeteg licenszet személyesen szerzett meg a szolgáltatásnak. A helyettesítéséről és jövőbeli terveiről egyelőre nem tudunk semmit. Távozását az a pletyka is alátámasztja, hogy gyakran került kisebb összetűzésekbe az Apple fejeseivel, például Eddie Cue-val. 

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 

 

 
Hozzászólások

Több Apple hír
19. ápr

Nyílt forráskódú lett az Apple felhő alapú adatbázisa

Apple Hírek

Az Apple egy új nyílt forráskódú projektet adott ki a GitHub-on.

Bővebben

19. ápr

Az iPod atyja szerin itt az ideje, hogy az Apple kezdjen valamit az iPhone függőséggel

Tech Hírek

Tony Fadell (őt szokták az iPod atyjának hívni) úgy gondolja, az Apple-nek igenis nagy felelőssége van a tech függőség legyőzésében. A hírek szerint pedig az almás cég már dolgozik is az ügyön.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben