Sokan nem sejtik, hogy mennyire megújul idén az iPhone

Almás Pletykák   |   2017.09.07 - 09:57   |   Írta: L Ferenc   |   4666
07. szept Sokan nem sejtik, hogy mennyire megújul idén az iPhone

Az átlagos vásárlók nem feltétlenül vannak tisztában az iPhone 8 újdonságaival, ezért nem kiugróan nagy az új modell iránti érdeklődés.

Míg az Apple okostelefonok iránt fokozott érdeklődést mutatók, így például oldalunk olvasói napról napra elolvassák a legfrissebb iPhone 8 pletykákat, addig az átlagos vásárlók sok esetben csak annyit tudnak, hogy idén is érkeznek majd új almás mobilok. Ennek következtében az első iPhone tizedik születésnapját megünneplő jubileumi almás készülék iránt egyelőre nem túl nagy az érdeklődés.

A Piper Jaffray befektetési bank egy gyors közvéleménykutatásban több mint 400 iPhone-felhasználót kérdezett meg, és arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy idén alig nagyobb a készülékváltási szándék, mint tavaly. Pedig ugyebár a tavaly kijött iPhone 7 és iPhone 7 Plus sokkal kevesebb igazi újdonságot hozott, mint a jövő héten az iPhone 7s és iPhone 7s Plus társaságában debütáló iPhone 8.

Míg tavaly ilyenkor a válaszadók 15 százaléka nyilatkozott úgy, hogy új iPhone-ra fog váltani, addig most 16 százalék tervezi azt, hogy újra cseréli régi iPhone-ját. 

Forrás: applerider.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése