Vajon mi dudorodik Tim zsebében?

Almás Pletykák   |   2017.08.24 - 23:35   |   Írta: Pausch Rita   |   5457
24. aug Vajon mi dudorodik Tim zsebében?

Nem is igazi rajongó, aki nem az iPhone 8-ra tippel!

Tim Cook ma Twitter bejegyzésben tett közzé egy képet, amin épp gyárlátogatást tart. Az Apple fővezér Cincinnatiben járt a CTS-nél (Cincinnati Test System), ahol is azzal a csapattal találkozott és tartott megbeszélést, akik különféle minőségbiztonsági gépeket építenek az almás vállalatnak és beszállítóiknak.

Ám az egyik szemfüles Apple rajongó felfigyelt egy Tim Cook zsebében domborodó készülékre. Azonnal futótűzként terjedt a neten az elképzelés, hogy az almás nagyvezér zsebében már a legújabb Apple okostelefon lapul.

 

 

Erre a következtetésre úgy jutottak, hogy a megfigyelők szerint az adott dudor nagyobb, mint egy iPhone 7, de szélesebb egy 7 Plusnál. Ami pedig nem 7 és nem 7 Plus… Az iPhone 8. No, kérem, egyúttal tanúi is lehetünk hogyan is keletkeznek az ájfón pletykák. Elég egy dudor az Apple vezérigazgatójának a zsebében és mindenki rosszra gondol. Vagy épp, hogy nem…

Tim a dudorjával együtt tovább turnézik Amerikában. A következő állomás, ahol rejtélyes készülékével megjelenik, a hírek szerint Des Moines, Iowában. A cupertinói vállalat ugyanis épp bejelentette, hogy a helyszínen egy új adatközpontot építenek, ami már 100 százalékig megújuló energiaforrással üzemel majd. Az Apple-nek mintegy 1,3 milliárd dolláros beruházása az új létesítmény, ami az észak-amerikai felhasználók által igénybe vett szolgáltatások (iMessage, Siri, App Store stb.) minőségét hivatott tovább javítani, növelni.

Kedves Olvasóink, Ti mit gondoltok, mi van Tim zsebében?  

Forrás: Twitter

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése