Már gyártósoron az iPhone 8? [videó]

Almás Pletykák   |   2017.08.14 - 21:58   |   Írta: Pausch Rita   |   2032
14. aug Már gyártósoron az iPhone 8? [videó]

Titkos videófelvételek a megjelenés előtti, jubileumi almás okostelóról.

A visszaszámlálás megindult. A rajongók már tűkön ülnek, és várják egyelőre még pontos dátum híján, feltehetően szeptemberre remélhető, jubileumi iPhone bemutatót. Márpedig ilyenkor már nagyon éles a helyzet, mert a várakozás nehéz és unalmas.

Szóval, ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen telefont fognak bemutatni! Kína pedig szereti kiszolgálni az emberek igényeit… Feltehetően ezek a videók is így kerülhettek a Weibóra, bár vannak, akik erősen kétségbe vonják, hogy az látható rajtuk, amit állítanak róluk.

Az egyik ez:

 

 

Talán emlékeztek a New York-i diákra, aki beépült a munkások közé a Pegatron gyárba tavaly nyáron. Tőle tudható, hogy az eddigiekben augusztusban állították át a gépsorokat az új iPhone gyártására, vagyis ez alapján a videók akár valósak is lehetnek...

A másik:

 

 

Mindkét rövidke felvétel a kínai közösségi chaten, a Weibon bukkant fel elsőként, azzal, hogy az iPhone 8 látható rajtuk. Ezt követően a holland TechTastic a videókat feltöltötte a YouTube-ra is.

Ugyanakkor több dolog is okot ad a kételyekre. Az egyik az, hogy az iPhone-ok összeszerelését végző partner cégek, mint a Foxconn, vagy akár a Pegatron, szigorú előírásait szinte lehetetlen kijátszani. A munkásokat a gyárakban még fémdeketorokkal is átvizsgálják a többszintű beléptető rendszerben. Telefonnal, vagy bármilyen felvétel készítésére alkalmas eszközzel szinte lehetetlen a gyárba bejutni, különösen, amikor tovább is szigorítanak a biztonsági előírásokon a még bemutatásra váró eszközök miatt.

Emellett a nagy Apple jós, Ming-Chi Kuo azon a véleményen van, hogy egyelőre a gyártás még nem kezdődhetett meg, egyelőre csak teszteket végezhetnek. Szerinte az új almás okostelefon gyártását csak augusztus végén, tömegével pedig szeptember közepén kezdik csak meg.
Vagyis ez jelentheti, hogy a felvételen nem is az iPhone 8 van… De jelentheti ugyanakkor, hogy mégis, ám egyelőre csak a tesztelése látható. Akik arra szavaznak, hogy ez már a várva várt, idén tízéves mobileszköz legfrissebb szériája, azok viszont most kezdtek csak el igazán reménykedni jobb minőségű felvételekben…

Forrás: AppleRider/ Macrumors

Kapcsolódó cikk:   

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése