Nagyon kevés iPhone 8 érkezik első körben a boltokba

Almás Pletykák   |   2017.08.09 - 09:39   |   Írta: L Ferenc   |   2606
09. aug Nagyon kevés iPhone 8 érkezik első körben a boltokba

A sokak által várva várt jubileumi Apple csúcsmobil az első időkben egész biztosan hiánycikk lesz.

A KGI Securities brókerház legfrissebb jelentése szerint az iPhone 8 bejelentésére egész biztosan az iPhone 7s és az iPhone 7s Plus leleplezésével egy időben kerül majd sor, még pedig a jövő hónapban. A cég elemzői úgy tudják, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben mindhárom új iPhone egy napon debütál majd a kereskedelmi forgalomban, azonban az iPhone 8 a kezdeti időkben egész biztosan hiánycikk lesz.

Az immár nem LCD, hanem OLED technológiára épülő, lényegében káva nélküli kijelzős iPhone 8-ból a pesszimista előrejelzések szerint alig 2 millió darab készül majd el a piaci startra, az optimistább elemzők pedig 4 milliós mennyiséggel számolnak. Ezt követően azonban szépen felpörög majd az iPhone 8 gyártása, és amennyiben minden jól megy, akkor év végéig 45-50 millió ilyen készülék fogja elhagyni a gyártósorokat. 

Ezzel párhuzamosan az év végéig várhatóan 35-38 millió iPhone 7s és 18-20 millió iPhone 7s Plus fog készülni. Ennek a két telefonnak állítólag már javában zajlik a gyártása, az iPhone 8 sorozatgyártása azonban várhatóan csak szeptember elején kezdődik meg.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése